Serveringspersonal till nya O'Learys [NB this opening has expired]

Occupation: Servitör/Servitris
Employer: Academic Work
Workplace location: Göteborg, Västra Götalands län, Sverige
Last application date: 2022-11-15
Publication date: 2022-10-15

Prerequisites

Work experiences: Servitör/Servitris;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Vill du vara med och starta upp en ny restaurang? Är du van vid att arbeta i högt tempo och har erfarenhet inom service? Då söker vi dig till O'Learys nyöppnade anläggning. Urvalet sker löpande. Ansök redan idag!

OM TJÄNSTEN
O'Learys är inte bara en restaurang utan en destination full av upplevelser med en kombination av sport, amerikansk mat och vänlig atmosfär med musik och andra former av underhållning. Restaurangkoncpetets vision är att, med sitt näst intill eventcenter, få sina gäster att känna sig hemma i vilken stad de än befinner sig i när de stiger in i en O'Learys.

Anläggningen är nu i uppbyggnadsfas och är placerad i Kungsmässan, Kungsbacka. De bygger upp två våningar till sitt förfogande med hela 1500 kvadratmeter och plats för approximalt 250 gäster. I Kungsbacka kommer det finnas bland annat en bowlinghall, karaokerum, arkadspel, biljard och shuffleboard samt en stor scen för spelningar och event. Det nya teamet som du kommer att bli en del av är cirka 20-25 personer.

I din onboarding kommer du att få en grundläggande information om O'Learys och hur de arbetar. Du kommer även att börja arbeta i en utav deras andra anläggningar innan O'Learys i Kungsbacka öppnar upp.

Du kommer mötas av en härlig ledning där de är utsedda till vinnarna i "Årets Franchisetagare 2022" på Svenska Franchisegalan.

Du erbjuds


* Delaktig i att starta upp en ny restaurang
* Ta del av en familjär och prestigelös företagskultur
* Ta del av en koncern med karriärsmöjligheter


ARBETSUPPGIFTER
Som serveringspersonal på O'Learys kommer du främst fokusera på att leverera och skapa en helhetsupplevelse för gästerna genom att ge god kvalité och service. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara:


* Löpande kontakt med gäster
* Verka för ökad lönsamhet och god kvalité i verksamheten
* Kassahantering


VI SÖKER DIG SOM
- Har erfarenhet inom hotell -och restaurangbranschen
- Behärskar svenska språket obehindrat

Det är meriterande om du har erfarenhet av att agera i andra roller inom restaurangbranschen samt behärskar engelska obehindrat. Det är även meriterande om du har arbetat i Trivecs kassasystem.

Som person är du:


* Serviceinriktad
* Problemlösande
* Ansvarstagande
* Samarbetsvillig


Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Kungsbacka


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Här kan du läsa mer om O'Learys

Record metadata

Click to view metadata