Har du ett brinnande intresse för kundrelationer och rådgivning? Se hit! [NB this opening has expired]

Occupation: Innesäljare
Employer: Academic Work
Workplace location: Göteborg, Västra Götalands län, Sverige
Last application date: 2022-11-15
Publication date: 2022-10-15

Prerequisites

Work experiences: Innesäljare;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Atea Software i Göteborg söker nu en lagspelare för att utöka sitt team inom Affärsstöd. Är du en tävlingsmänniska med ett brinnande intresse inom försäljning, kundrelationer och är redo att ta nästa kliv i karriären? Vi söker dig som vill ge det lilla extra inom service i kombination med att göra affärer och bygga värde för såväl kunder som Atea. Se till att söka tjänsten redan idag och ta chansen att tillhöra en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it!

OM TJÄNSTEN
Hos Software Affärsstöd är det alltid nära till beslut, det finns en målmedveten satsning på coachande ledarskap och medarbetares personliga utveckling och hälsa. Kulturen präglas av dess värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort Atea till Sveriges största leverantör inom informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Du erbjuds


* En utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att ta dig an tillsammans med dina kollegor och kunder
* Introduktion och en dedikerad mentor att ta lärdom och stöttning av under din första tid


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som Affärsstöd på Software ansvarar du för att hjälpa kunder i deras it-miljö med fokus på avtalsfrågor, avtalsförnyelser, prisfrågor, produktfrågor och rådgivning mot interna och externa kunder inom mjukvara. Du kommer arbeta med redan etablerade kunder, vårda och förbättra relationerna och samtidigt hantera nya förfrågningar.

VI SÖKER DIG SOM
Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i denna rollen och trivas i teamet. Som kandidat i rekryterinsprocessen lägger vi stor vikt vid ditt engagemang och förmåga att skapa och bibehålla goda relationer.


* Vi ser att du som person är nyfiken, ansvarsfull, uthållig och har förmågan att driva ditt eget arbete framåt. Då rollen är teambaserad är din samarbetsförmåga avgörande, det är av stor vikt att du är en lagspelare
* Vi ser att du är obehindrad i svenska och engelska i såväl tal som skrift


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Göteborg
* Denna rekryteringsprocess kräver utdrag ur belastningsregistret


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Atea vill vara The Place To Be och värdesätter därför kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför i verksamheten.

Citat från en medarbetare inom Affärsstöd: ”Som Affärsstöd på ATEA hanterar man alla sorters frågor inom mjukvara och molntjänster, du har kontakt såväl med leverantörer och kunder via telefon, mejl och chatt. Det är ett varierat arbete med daglig kundkontakt där ingen mejlförfrågan eller samtal är det andra likt, utan det handlar om att ge god och snabb service, ge stöd, hjälpa kunden och framförallt vara en lagspelare i teamet” - Malin

Läs mer om Atea här!

Record metadata

Click to view metadata