Applikationsspecialist till OptoSweden [NB this opening has expired]

Occupation: Servicetekniker, data
Employer: Academic Work
Workplace location: Stockholm, Stockholms län, Sverige
Last application date: 2022-11-15
Publication date: 2022-10-15

Prerequisites

Work experiences: Servicetekniker, data;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Vill du arbeta i en roll som ger dig möjlighet till både utveckling och utbildning? Trivs du med frihet under ansvar, är kundorienterad och har ett genuint IT- intresse? Vill du ha en arbetsplats med varierande arbetsuppgifter och stora utvecklingsmöjligheter? OptoSweden hjälper dig att forma din roll till en applikationsspecialist med fokus på tekniskt kunnande och specialisering på OptoSwedens plattform. Sök tjänsten redan idag och skaffa dig meriterande erfarenheter!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för OptoSwedens räkning en applikationsspecialist till deras kontor i Täby. OptoSweden är ett familjärt företag som förenklar all hantering av företag- och myndigheters data och information, där de effektiviserar, digitaliserar och automatiserar stora som små dokumentflöden. Datan kan handla om allt från fakturor, avtal, digital arkivering och fraktsedlar med kunder från allt inom bank och finans till några av Sveriges största statliga myndigheter. Du kommer att tillhöra ett tight mindre team som hjälper deras kunder att optimera och förenkla deras data och information. Ni hjälps åt att ta fram skräddarsydda lösningar som på ett effektivt sätt ser till att fylla deras kunders behov. Du kommer få möjlighet till att utvecklas inom det du tycker är allra roligast. Välkommen till OptoSweden-familjen!

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos OptoSweden.

ARBETSUPPGIFTER
Som applikationsspecialist hos OptoSweden kommer du att specialisera dig på deras olika datafångstplattformar. Du kommer att vara involverad i utveckling, leverans och löpande underhåll på dessa plattformar. Arbetet sker i projektform i ett engagerat team av ca 5 personer med varierade arbetsuppgifter där ni som kollegor finns tillgängliga för varandra och stöttar vid behov.

För att lyckas i tjänsten är det bra om du besitter goda datorkunskaper i framför allt Windows, Windows Server samt IIS och Microsoft SQL Server. Du ska ha lätt för att lära dig nya produkter, att felsöka och vara en fena på kundrelationer. Dina arbetsuppgifter kommer att variera i svårighetsgrad och tidsomfång och med goda möjligheter att utvecklas.

Mer specifikt kommer du att:


* Bli OptoSwedens applikationspecialist som kommer fronta OptoSwedens allra viktigaste fokus - kunderna!
* Bidra till att utveckla, konfigurera och leverera applikationer på våra olika datafångstplattformar utifrån kundernas behov samt följa upp och säkerställa leveranser.
* Felsöka och supportera OptoSwedens plattformar och applikationer.


Tjänsten passar dig som är nyexaminerad eller arbetat några år inom IT och vill få mer praktisk erfarenhet på en arbetsplats där du får kombinera din sociala kompetens med ditt tekniska intresse.

Du erbjuds:


* En arbetsplats i en platt organisation med engagerade, härliga kollegor med mycket frihet under ansvar
* En flexibel arbetsplats där tjänsten kan bedrivas delvis hemifrån och delvis från deras fräscha kontor i Täby
* Du kommer att få stort ansvar i dina arbetsuppgifter och har stora möjligheter att påverka din arbetsmässiga utveckling. Är du en person som trivs med mycket kundkontakt? Eller vill du fokusera mer på teknisk problemlösning? Det avgör du!


VI SÖKER DIG SOM
- Har en relevant utbildning inom IT- området
- Har erfarenhet av kundrelationer och kundkontakt
- Har ett genuint tekniskt intresse, där du med fördel får nytta av ditt it-intresse
- Talar och skriver obehindrat på svenska
- Har tidigare erfarenhet utav IIS, Microsoft SQL Server och Windows Server

Meriterande:


* Tidigare arbetslivserfarenhet av kundsupport, med främst fokus inom teknik


Vi söker dig som är noggrann och ansvarstagande - vilket innebär att du tar stort ansvar för det du tar dig an och säkerställer hög kvalitet i det du gör. Du är en orädd problemlösare som vill ta egna initiativ och bidra med såväl din personliga utveckling som OptoSweden i stort.

Vi kommer särskilt kolla på dessa kompetenser:


* Uthållig
* Samarbetsförmåga
* Flexibel
* Ansvarstagande


Övrig information

Start: Omgående

Omfattning: Heltid, provanställning tillämpas

Placering: Täby, Stockholm

Kontakt: Rekryteringskonsult Elin Sjösten

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och OptoSwedens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
OptoSweden är ett av Nordens främsta experter på att hjälpa företag att optimera sina arbetsflöden och manuella processer av dokument. De har funnits i över 20 år och erbjuder produkter och tjänster inom bland annat dokumenthantering, orderhantering, fakturahantering, skanning, arkivering och molntjänster.

Record metadata

Click to view metadata