Student som vill jobba med AI & Machine Learning [NB this opening has expired]

Occupation: Infrastrukturarkitekt
Employer: Academic Work
Workplace location: Sundsvall, Västernorrlands län, Sverige
Last application date: 2022-11-15
Publication date: 2022-10-15

Prerequisites

Work experiences: Infrastrukturarkitekt;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Är du intresserad av AI & Machine Learning och vill få en chans att arbeta med detta vid sidan av dina studier? Vi söker just nu en student med ett stort tekniskt intresse som vill arbeta för det attraktiva företaget Bluecom som skapar IT-lösningar för bland stora nationella aktörer som Svenska Hockeyligan. Tveka inte och ansök redan idag!

OM TJÄNSTEN
I din roll hos Bluecom kommer du att få vara en del av deras verksamhet som skapar varierande IT-lösningar efter kunders behov. Verksamhetens idé är huvudsakligen kopplat till hantering av data som samlas in via nätverk och som sedan används för att generera intäkter. Denna data som samlas in behöver hanteras och bearbetas och det är här du kommer att få vara med och utveckla och bidra till denna verksamhet!

Du erbjuds


* Möjligheten till att arbeta extra vid sidan av studierna med en omväxlande roll i ett attraktiv företag som jobbar mot spännande kunder och en lukrativ bransch
* Utveckla dina kunskaper inom området AI & Machine Learning och skapa erfarenhet inom ett högaktuellt relativt outforskat område


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innefatta:


* Validering- och monitoreringsarbete
* Skapa och bygga nya integrationer till datasjöar via export och import av data
* Supportärenden kopplat till datasjöar


VI SÖKER DIG SOM
- Studerar en IT-relaterad eller teknisk utbildning på universitets- eller högskolenivå
- Har minst ett år kvar av din utbildning
- Har god kännedom om systemutveckling från utbildning eller fritid
- Besitter ett brinnande tekniskt intresse och vill lära sig mer om AI & Machine Learning

Meriterande för denna tjänst


* Tidigare arbetat med Elastic Search, Kafka, NiFi eller Kibana


Övrig information


* Omgående
* Deltid, 1-2 dagar i veckan
* Sundsvall


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Bluecomär ett IT-företag med bred erfarenhet inom trådlöskommunikation, datacenterlösningar och nätverkssäkerhet. Bluecom grundades 2013 och har sedan dess levererat innovativa trådlösa tjänster till sina kunder. Idag verkar de i hela Sverige men har kvar sitt huvudkontor där allt startade, i Kramfors. Framgångsreceptet har varit att kunden alltid stått i fokus, det läggs ett stort värde i att arbeta nära kund och att leverera bredbandslösningar och IT-tjänster som är lätta att använda och som skapar nya möjligheter för kunden. Bluecom har efter många år i branschen också flera egenutvecklade lösningar för att möta kundernas behov. Bland dessa hittar vi bland annat innovativa annonseringslösningar och smidiga portaler som ger systemägaren värdefull data.

Record metadata

Click to view metadata