Studerande Ekonomiassistent till ComplyLog! [NB this opening has expired]

Occupation: Ekonomiassistent
Employer: Academic Work
Workplace location: Stockholm, Stockholms län, Sverige
Last application date: 2022-11-22
Publication date: 2022-10-15

Prerequisites

Work experiences: Ekonomiassistent;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


För dig som är ekonomistudent, har minst 1,5 år kvar av studierna och vill samla på dig värdefull erfarenhet och få inblick i ett internationellt bolag, se hit!. Är du driven, positiv och har viljan att lära dig praktisk erfarenheter inom ekonomi, tveka inte utan sök tjänsten som ekonomiassistent hos ComplyLog redan idag.

OM TJÄNSTEN
ComplyLog AB ägs av Euronex och ingår i Europas största börs. Bolaget har en rad banbrytande digitala verktyg, designade av juridiska experter, för att hjälpa företag att lättare möta de växande kraven från europeiska efterlevnadslagar och företagsbestämmelser. Bolaget är i stark tillväxtfas och har siktet inställt på utveckling och en spännande framtid. I rollen som ekonomiassistent kommer du att jobba tillsammans med ekonomiansvarig på ComplyLog's kontor i centrala Stockholm tillsammans med 10 kompetenta kollegor. Bolaget har en inkluderande och välkomnande arbetskultur som värdesätter transparens och positivitet.Du erbjuds


* Stora utvecklingsmöjligheter och värdefull erfarenhet inom ekonomi
* Insyn i en viktig och växande bransch


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som ekonomiassistent kommer du att supportera och stötta ekonomiansvarig. Du kommer även att hjälpa till under månadsbokslut. Dina primära arbetsuppgifter kommer att vara:


* Fakturahantering och kreditering
* Hantera mejlen löpande
* Vara kontaktperson mot PE Accounting genom att svara på frågor och ändringar
* Attestera och skicka ut faktoror vid månadsbokslut


VI SÖKER DIG SOM
- Studerar ekonomi på heltid på eftergymnasial nivå och har minst 1,5 år kvar av studierna
- Kommunicerar obehindrat i svenska och engelska, både i tal och skrift

Meriterande:

Tidigare arbetslivserfarenhet av erkonomirollen

I denna process kommer vi lägga stor vikt på dina personliga egenskaper och ser att du som person är:


* Kommunikativ
* Strukturerad
* Initiativtagande


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Initialt 1 dag/veckan, vid månadsslut 2 dagar/veckan
* Placering: Stockholm City


Processen upplägg


* Intervju med Academic Work
* 1-2 kundintervjuer
* Caselösning
* Referenstagning & beslut


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
ComplyLog är en rad banbrytande digitala verktyg, designade av juridiska experter för att hjälpa företag att lättare möta de växande kraven från europeiska lagar och företagsbestämmelser. Portföljen utökar framgången med InsiderLog, som ursprungligen skapades av en advokat 2016 som ett direkt svar på kraven i den europeiska marknadsmissbruksförordningen (MAR) som ökade den administrativa bördan för juridiska team.

ComplyLog's verktyg används redan av över 900 ledande företag över hela Europa. ComplyLog är en del av Euronext Corporate Services och är tillgängligt för de 1500+ företag som är noterade på Euronexts marknader och därutöver. Euronext är den ledande pan-europeiska marknadsinfrastrukturen som driver reglerade marknader i Belgien, Frankrike, Nederländerna, Portugal, Irland, Norge och Storbritannien. Vi fortsätter att aktivt lyssna på de framväxande behoven hos europeiska företag och ser fram emot att välkomna nya kunder för att uppleva de tidsbesparande fördelarna och tryggheten som våra digitala verktyg ger.

Record metadata

Click to view metadata