Operativ inköpare sökes till världsledande teknikföretaget Trimble [NB this opening has expired]

Occupation: Inköpare
Employer: Academic Work
Workplace location: Stockholm, Stockholms län, Sverige
Last application date: 2022-11-15
Publication date: 2022-10-15

Prerequisites

Work experiences: Inköpare;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Har du tidigare erfarenhet av rollen som operativ inköpare? Är du en person med god kommunikativ förmåga och är samarbetsvillig i kombination med att vara självgående och lösningsorienterad? Om du är på jakt efter ett nytt spännande uppdrag och vill utvecklas vidare inom rollen så finns här en ypperlig möjlighet - Trimble söker operativ inköpare! Skicka in din ansökan redan idag, vi arbetar med löpande urval.

OM TJÄNSTEN
Trimble är världsledande inom tillverkning av högteknologiska elektrooptiska mätsystem. Det globala företaget har idag över 11 000 anställda i mer än 40 länder runt om i världen. Med över 2 000 unika patent samt R&D i mer än 15 länder utvecklar Trimble teknologier för positionering, modellering, uppkoppling och dataanalys. Trimble AB i Danderyd har ca 270 anställda som utvecklar och tillverkar högteknologiska elektriska och optiska mätinstrument med hög precision som används inom bl. a. lantmäteri, byggkonstruktion, transport och logistik.

Nu söker Trimble en operativ inköpare som vill ansluta sig till företaget och vara en viktig och avgörande funktion för verksamheten. Du som operativ inköpare kommer ansluta dig till ett team på tre personer inom materialområdet optik, mekanik och tillbehör. Du kommer ha ett nära samarbete med teamkollegor samt med de strategiska inköparna. Du som har tidigare erfarenhet i rollen som inköpare ges här möjligheten att vidareutveckla dina kunskaper och få nya perspektiv av branschen. Rollen innebär aktivt arbete med inköpsordrar, arbete med forecast, kontakt med leverantörer, säkerställning och uppföljning av ordrar, parametervård gällande exempelvis ledtider, kontinuerlig kommunikation med produktion samt samarbete med det strategiska inköpsteamet. Du kommer erbjudas en gedigen introduktion för att ge dig de bästa förutsättningarna och lära dig om företaget.

Du erbjuds


* Möjligheten att utvecklas på ett personligt och yrkesmässigt plan och växa in i rollen och företaget
* En engagerad konsultchef under hela din anställning som kommer stötta dig i din karriär


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Forecast-arbete
- Uppföljning och säkerställande av ordrar
- Kommunikation med produktionen gällande ordrar
- Parametervård, gällande exempelvis priser och ledtid
- Samarbete med det strategiska inköpsteamet

VI SÖKER DIG SOM
- Några års erfarenhet av operativt inköp
- Mycket god systemvana, meriterande om du har erfarenhet av ERP systemet Oracle
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

Meriterande


* Tidigare erfarenhet, inom inköp, kopplat till teknikbranschen
* Ett intresse för den branschen som Trimble verkar inom


Personliga egenskaper

Utöver det ovan nämnda söker vi dig som är social och framåt. Du har en mycket god kommunikativ förmåga och är en drivande samarbetspartner. Du är en lagspelare som stöttar upp dina kollegor. Därtill är du självgående och strukturerad, med ett stort fokus på problemlösningar. Du är dessutom nyfiken, lyhörd och orädd. Med din tidigare erfarenhet och kunskap inom inköp vill du nu utvecklas vidare inom rollen och vara en del av just Trimble.

Övrig information


* Start: December
* Omfattning: Heltid
* Placering: Danderyd, Stockholm


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Trimble är med och förändrar hur världen fungerar genom att leverera produkter och tjänster som kopplar samman den fysiska och digitala världen. Kärnteknologier inom positionering, modellering, anslutningsmöjligheter och dataanalys gör det möjligt för kunder att förbättra produktivitet, kvalitet, säkerhet och hållbarhet. Från specialbyggda produkter till företags livscykellösningar så förändrar Trimbles mjukvara, hårdvara och tjänster branscher, exempelvis jordbruk, konstruktion, transport och logistik.

Record metadata

Click to view metadata