Kundnära konstruktör inom fordonsindustrin [NB this opening has expired]

Occupation: Konstruktör, tillverkningsindustri
Employer: Academic Work
Workplace location: Vårgårda, Västra Götalands län, Sverige
Last application date: 2022-11-15
Publication date: 2022-10-15

Prerequisites

Work experiences: Konstruktör, tillverkningsindustri;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Arbetar du som konstruktör i dagsläget och vill ta nästa steg i karriären? Har du en önskan om att få jobba nära kunden och genom din expertis ge kunden bästa möjliga upplevelse? Då är den här rollen helt rätt för dig! Vår kund inom fordonsindustrin söker nu dig som vill ta dig en an en kundnära roll inom konstruktion. Ansök redan idag! Vi arbetar med löpande urval.

OM TJÄNSTEN
Vår kund är ett världsledande bolag inom fordonsindustrin och söker nu dig som vill vara länken mellan dem och en av deras kunder. Med detta menas att du är tekniks lokala representant hos kunden. Genom din expertis säkerställer du att kundens system är uppdaterat enligt vår kunds produkter. Här kommer fokus ligga på att arbeta med packningsstudier, där du säkerställer att produkterna är integrerade i senaste bilmiljön. Du ansvarar även för att släppa dokument och ritningsunderlag i kundens system. Rollen kommer innebära arbete ute hos kund men också utvecklingsarbete inhouse där tiden mellan dessa varierar. Rollen inhouse hos vår kund kommer innebära att du får arbeta som konstruktör i en bredare roll med utveckling i projekt eller sprint-form för nya spännande produkter.Du erbjuds


* Bli en del av ett globalt ledande bolag inom fordonsindustrin
* Goda utvecklingsmöjligheter


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

VI SÖKER DIG SOM

Vi söker dig som är


* Har som minst en högskoleexamen inom relevant område.
* Har som minst 1 års relevant arbetslivserfarenhet av konstruktion inom fordonsindustrin.
* Har goda kunskaper i kundens PDM system Teamcenter
* Har goda kunskaper CAD, med fördel har du tidigare arbetat i Catia V5.
* Är obehindrad i svenska och engelska, i både tal och skrift.
Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Långsiktigt konsultuppdrag
* Placering: Vårgårda


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Record metadata

Click to view metadata