Mätvärdesoperatör till Vattenfall [NB this opening has expired]

Occupation: Administrativ assistent
Employer: Academic Work
Workplace location: Stockholm, Stockholms län, Sverige
Last application date: 2022-11-15
Publication date: 2022-10-15

Prerequisites

Work experiences: Administratör/Administrativ assistent;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


En spännande vardag – för en fossilfri framtid. Hos Vattenfall får du vara med och påverka morgondagens klimatsmarta samhälle och skapa framtidens elnät. Vi söker dig som ser möjligheter i förändringar och gillar att jobba med problemlösning! Som mätvärdesoperatör med inriktning mot Kundkontakt och Utredning erbjuder Vattenfall ett självständigt och stimulerande arbete. Släpp loss dina superkrafter med oss!

OM TJÄNSTEN
Förutom att du får vara med och forma framtidens smarta energisamhälle så erbjuder Vattenfall en arbetsplats med goda möjligheter till utveckling. De uppmuntrar dig som vill komma vidare och utforska nya områden inom företaget. Det är viktigt att hela livet fungerar och därför är de måna om att deras medarbetare upplever en god balans mellan arbete och fritid. De är övertygade om att mångfald och inkludering leder till nytänkande, förbättrade affärsresultat och ökat engagemang och de strävar efter att representera mångfalden bland deras kunder och samhället de verkar i.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Deras verksamhet går ut på att mäta förbrukad energi hos kunder och sedan hantera mätrelaterade avvikelser i såväl interna system som hos kunderna.

Detta ansvar omfattar följande arbetsuppgifter:

• Administrativt utreda ärenden som relaterar till kunder

• Säkerställa att mätdata och information om mätare är uppdaterad och korrekt i våra system

• Aktivt bidra till att utveckla och förbättra mätinsamlingsprocessen

• Hantera mätarbyten i våra system från återrapporteringarna i fält

Du kommer arbeta i ett projekt på 100% som hanterar mätarutrullningen

VI SÖKER DIG SOM
• Har minst en eftergymnasial utbildning med teknisk inriktning eller motsvarande erfarenheter

• Har god vana av att arbeta i olika IT system och har lätt för att lära dig nya system

• Kan uttrycka dig obehindrat på svenska och engelska både i tal och skrift

• Är strukturerad och noggrann i ditt arbete

Vi värdesätter dina personliga egenskaper. För att trivas och sedermera lyckas i rollen tror vi att du som söker gillar att jobba i en omväxlande miljö med mycket problemlösning. Du är självständig på din väg mot uppsatta mål. En god förmåga att kunna samarbeta med andra och vara flexibel när det behövs är även viktigt i denna roll.

Det är meriterande om du

• Har erfarenhet av Mätinsamling eller Mätvärdeshantering.

• Har erfarenhet från elkraftsbranschen.

Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Stockholm, Solna


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Record metadata

Click to view metadata