Materialplanerare [NB this opening has expired]

Occupation: Materialplanerare
Employer: Unik Resurs i Sverige AB
Workplace location: Helsingborg, Skåne län, Sverige
Last application date: 2022-10-30
Publication date: 2022-10-15

Prerequisites

Work experiences: Materialplanerare;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Företagspresentation

Till vår kund utanför Helsingborg söker vi nu en Materialplanerare. Detta är ett konsultuppdrag under 6 månader med möjlighet till förlängning.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

I din roll kommer du arbeta nära produktionen och får ta del av ett stort, globalt och innovativt företag. Som Materialplaneraren/Inköpare ansvarar du för att koordinera och genomföra alla aktiviteter relaterade till planering och inköp av råvaror och förpackningsmaterial för att säkerställa att det finns rätt mängd material till produktionslinjerna vid behov. I din roll som Materialplanerare kan dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Veckovis och daglig framtagning av försörjningsplan för produktionen baserat på prognostiserade kvantiteter
- Kommunikation med interna och externa kontakter
- Avrop på råvaror och förpackningsmaterial
- Identifiera och driva förbättringsarbeten

Din profil

Kvalifikationer och personliga egenskaper Den vi söker för uppdraget bör ha en akademisk bakgrund eller eftergymnasial utbildning inom ekonomi, teknik, supply chain eller liknande. Du har erfarenhet av produktionsplanering och kan optimera efter gällande förutsättningar. Rollen kräver att Du är tydligt affärsorienterad med en god analytisk förmåga. Du har en god känsla för vad som måste prioriteras och har ett starkt driv. Du kommunicerar på ett direkt och enkelt sätt såväl internt som externt. Då kundens koncernspråk är engelska är det ett absolut krav att du behärskar det engelska språket obehindrat i både tal och skrift. Övriga kvalifikationer som krävs är mycket goda kunskaper inom Officepaketet och meriterande är om du har arbetat i SAP. Om anställningen Tjänsten är ett konsultuppdrag med anställning hos Unik Resurs med placering ute hos kund. Självklart har vi kollektivavtal och olika förmåner så som friskvårdsbidrag och kompetensutveckling.

Ansök redan idag!

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Sök tjänsten genom att klicka på ansök och registrera dig i vår databas, detta för att följa riktlinjerna som gäller för GDPR. För frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta ansvarigt rekryteringsteam;

Daniel Stålbäck och nås på 0730-42 31 22 eller på daniel.stalback@unikresurs.se
Rebecca Wikström och nås på 0739-73 93 65 eller på rebecca.wikstrom@unikresurs.se

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!

Record metadata

Click to view metadata