Är du vår nya tandläkare? Älvsjö Tandvård expanderar och söker tandläkare. [NB this opening has expired]

Occupation: Tandläkare
Employer: Älvsjö Tandvård AB
Workplace location: Stockholm, Stockholms län, Sverige
Last application date: 2022-11-14
Publication date: 2022-10-15This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Älvsjö Tandvård är inne i ett spännande utvecklingsskede och söker ytterligare en tandläkare till vår fina nyrenoverade klinik. Vi strävar alltid efter att engagera alla våra medarbetare till klinikens utvecklingsarbete och uppmuntrar våra medarbetare att komma med tankar och nya idéer.

Hos oss får du träffa patienter med olika vårdbehov i alla åldrar. Du kommer även tillsammans med dina kollegor få ta hand om klinikens akutpatienter. Du får därför användning av hela din kompetens samtidigt som tjänsten även ställer höga krav på både kreativitet, empati och servicekänsla.

Älvsjö Tandvård är en stor och luftig modern tandvårdsklinik med den senaste tekniken Exempelvis jobbar vi med digital avtryckstagning, CBCT, tandreglering med aligners, mm. Vi ligger mitt i Älvsjö framför pendeltågsstationen och nära till vårdcentralen. Vi erbjuder allt inom allmäntandvården samt tandreglering, kirurgi och implantatbehandlingar.

Vårt mål är att i framtiden erbjuda all tandvård under en och samma tak. Därav kan vi erbjuda dig flera utvecklingsmöjligheter.

Är du legitimerad tandläkare och har god odontologisk kompetens och känner dig redo för att utvecklas, då är du rätt tandläkare för Älvsjö Tandvård.

Välkommen med din ansökan!


Specifikationer

Journalsystem: Muntra

Anslutna till Försäkringskassan

Avtal med SLL

Röntgenprogram: DentalEye

Panorama röntgen

CBCT

Digital skanning

Maskinell rens: WaveOne

Tillgänglighetsanpassad för äldre, barnfamiljer, rullstolsburna mm


Tandläkaren vi söker:


Record metadata

Click to view metadata