Ofelia Vård söker sjuksköterska till urologavdelningen 50C [NB this opening has expired]

Occupation: Sjuksköterska, grundutbildad
Employer: Ofelia Vård AB
Workplace location: Uppsala, Uppsala län, Sverige
Last application date: 2022-10-29
Publication date: 2022-10-15

Prerequisites

Work experiences: Sjuksköterska, grundutbildad;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare och om våra sjuksköterskor. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VD med lång erfarenhet som narkossjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som sjuksköterska som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.


Vi har utöver detta en mängd förmånlig rabatter för alla våra anställda

Dina arbetsuppgifter
TIdsperiod: 2021-11-01-2022-01-31
Måndag-fredag samt helg, dag, kväll, natt.
Mycket meriterade om man kan jobba jul/nyår. Helst båda storhelgerna.

Verksamhetsområdet urologi utreder och behandlar patienter med sjukdomar i njurar, urinledare, blåsa, prostata, urinrör, penis och testiklar. Verksamheten är bred med både akut och planerad kirurgi men många urologiska sjukdomar kan behandlas utan operation.

Avdelning 50 C och urologmottagningen bedriver förutom basal sjukvård även högspecialiserad vård för Uppsala läns invånare, patienter från vår sjukvårdsregion och i vissa fall från övriga Sverige och utlandet.

Din profil
Sedvanliga sjusksöterskeuppgifter (pre- och postoperativ omvårdnad, hemgpngsplanering, arbeta och hjälpas åt i team, studenthandledning och introduktion av ny personal kan förekomma. Kunna hantera EDA/smårtpump. Kirurgisk/urologisk erfarenhet.

Välkommen att komma med din ansökan till sara.h.spers@ofelia.se

Record metadata

Click to view metadata