Lärare i spanska på mellan- och högstadiet, 50% (mån-ons) [NB this opening has expired]

Occupation: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Employer: Vår Fru AB, Katolska Skolan av Notre Dame
Workplace location: Göteborg, Västra Götalands län, Sverige
Last application date: 2022-11-14
Publication date: 2022-10-15

Prerequisites

Work experiences: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9;
Languages: Svenska; Spanska;
Skills: Lärarexamen; Lärarexamen inr senare år;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


OM OSS

Med sin 150-åriga tradition formar Katolska skolan av Notre Dame 400 elever, från förskolan till årskurs 9, till att bli helgjutna människor till kropp och själ. Skolan ligger centralt i vackra Örgryte med närheten till kultur och de aktiviteter som erbjuds i stan.

Skolan bjuder in till en fräsch och modern miljö, med ett stort bibliotek, rymliga lektionssalar med var sitt grupprum och en ljus och öppen skolrestaurang - en fysisk miljö som erbjuder dem bästa förutsättningar för elevernas intellektuella, känslomässiga och moraliska utveckling och mognad.

Lärare som jobbar hos oss erbjuds en näringsrik, pedagogisk lunch utan kostnad, 1100 kronor i friskvårdsbidrag per termin, samt en friskvårdstimme varje vecka. Dessutom kommer man att ingå i en personalgrupp där vi har roligt tillsammans, firar framgångar, hjälps åt och stöttar varandra till att utvecklas i våra roller som pedagoger.


KVALIFIKATIONER

Vi söker vassa pedagoger som inte är rädda för att ifrågasätta sin egen erfarenhet på vetenskaplig grund för att sedan bygga upp en kollegial beprövad erfarenhet. Vi ser att du förfinar dina färdigheter kontinuerligt, baserat på forskningen och tillgänglig litteratur och kan redovisa för de pedagogiska val du gör i klassrummet. Katolska Skolan sammanfattar lärarens professionella utövande med tre kompetenser - ledarskapskompetens, ämnesdidaktisk kompetens och relationskompetens - detta som en syntes av en lång lista av studier i ämnet. Fundera gärna på hur din profil inom dessa tre kompetenser ser ut och redovisa för det när du söker.

Du har en svensk lärarlegitimation och är behörig i spanska och vill jobba med elever i mellan- och högstadiet. Du har erfarenhet av att bemöta elever och familjer med olika bakgrunder och är bekväm med att arbeta i en mångkulturell miljö. Du är van vid att arbeta i ett team och bidrar med positiva idéer och energi. Du är initiativtagande, självgående, samarbetsvillig, kreativ och du ser utmaningar som en chans att utvecklas som lärare. Du känner till och är bekväm med Katolska kyrkans lära.

Vi kommer att lägga särskild vikt vid personlig lämplighet och intresse för att driva och utveckla verksamheten.

BRA ATT VETA

Vår Fru AB har som policy att erbjuda en provanställning på 6 månader innan tjänsten går över till en tillsvidareanställning. För att söka, bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker:

--en CV samt ett personligt brev

--en pdf av din lärarlegitimation samt behörighetsförteckning

--3 referenser, föredragsvis arbetsgivare

-- bifoga gärna belägg för din pedagogisk praktik

Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Här hittar du hur du gör din ansökan ur belastningsregistret (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/).

Rekrytering och urval kan komma att ske fortlöpande under annonseringstiden.

På Katolska Skolan testar du din profession till sin spets. Vill du ha ett roligt, varierande och meningsfullt arbete, där du kan göra skillnad för andra människor? Sök idag!


Record metadata

Click to view metadata