Account Manager [NB this opening has expired]

Occupation: Account manager
Employer: Talent & Partner AB
Workplace location: Stockholm, Stockholms län, Sverige
Last application date: 2022-10-28
Publication date: 2022-10-15

Prerequisites

Work experiences: Account manager;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:
Från start till 300 miljoner på 3 år.

​Vill du vara med från starten och utveckla ett av Sveriges mest intressanta tillväxtföretag? Och samtidigt bidra till den gröna omställningen?

Revolt satsar på att bli marknadsledande inom elbilsladdning, solpaneler och batterilagring och söker nu en energisk och målinriktad Account Manager.


Vi erbjuder

Vår filosofi är att duktiga människor ska ha det bra. Hos oss kommer du därför att ha bra förmåner, bra ersättning, kompetenta kollegor och utmanande arbetsuppgifter. Du kommer att få vara med tidigt i expansionsfasen i en framtidsbransch och arbeta med spännande och marknadsledande lösningar inom hållbar energi.


Vi söker en kvalificerad Account Manager utöver det vanliga


Kanske har du redan lite erfarenhet som säljare eller brukar du få höra att du skulle passa bra för det? Har du dessutom lätt för att förstå tekniska produkter och vill ta steget in i en bransch som har framtiden för sig så är det kanske dig vi söker.


Som säljare är det viktigt att du är kundorienterad, brinner för att interagera med kunder och för att göra affärer. Du har inget emot att arbeta uppsökande via telefon, mail och LinkedIn. Du har ambitionen att bli en stjärna på att skapa nya kundkontakter samt underhålla och vidareutveckla befintliga affärsrelationer.


Stor vikt kommer att läggas vid din personlighet.


Hos Revolt går utvecklingen fort så det är viktigt att du är lösningsorienterad och trivs när det händer mycket och snabbt. Samtidigt drivs du av att jobba med tydliga mål och brinner för att vinna affärer. Ansökan


I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner. Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto. Skicka din ansökan idag via work@talentpartner.se

Se alla våra jobb via www.talentpartner.se


Talent&Partner är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet mediebranschen. Vi jobbar med branschens smartaste chefer och rekryterar de absolut bästa kandidaterna.


 
Record metadata

Click to view metadata