Sr Sales Account Executive [NB this opening has expired]

Occupation: Key account manager
Employer: Talent & Partner AB
Workplace location: Stockholm, Stockholms län, Sverige
Last application date: 2022-10-31
Publication date: 2022-10-15

Prerequisites

Work experiences: Key account manager;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:
Från start till 300 miljoner på 3 år.

​Vill du vara med från starten och utveckla ett av Sveriges mest intressanta tillväxtföretag? Och samtidigt bidra till den gröna omställningen?

Revolt satsar på att bli marknadsledande inom elbilsladdning, solpaneler och batterilagring och söker nu en erfaren, energisk och målinriktad Sr Sales Account Executive.


Vi erbjuder

Vår filosofi är att duktiga människor ska ha det bra. Hos oss kommer du därför att ha bra förmåner, bra ersättning, kompetenta kollegor och utmanande arbetsuppgifter. Du kommer att få vara med tidigt i expansionsfasen i en framtidsbransch och arbeta med spännande och marknadsledande lösningar inom hållbar energi.


Vi söker en kvalificerad Sr Sales Account Executive utöver det vanliga

För att lyckas i rollen som Sr Sales Account Executive behöver du ha minst tre års erfarenhet av teknisk försäljning. Det är också en fördel om du har erfarenhet av att arbetat med hyra/leasing.


Som säljare är det viktigt att du är kundorienterad, brinner för att interagera med kunder och för att göra affärer. Du har för vana att arbeta uppsökande via telefon, mail och LinkedIn. Du är en stjärna på att skapa nya kundkontakter samt underhålla och vidareutveckla befintliga affärsrelationer. Har du dessutom lätt för att förstå tekniska produkter och vill ta steget in i en bransch som har framtiden för sig.

Då är det dig vi söker.


Stor vikt kommer att läggas vid din personlighet.


Hos Revolt går utvecklingen fort så det är viktigt att du är lösningsorienterad och trivs när det händer mycket och snabbt. Samtidigt drivs du av att jobba med tydliga mål och brinner för att vinna affärer. 


Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner. Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto. Skicka din ansökan idag via work@talentpartner.se

Se alla våra jobb via www.talentpartner.se


Talent&Partner är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet mediebranschen. Vi jobbar med branschens smartaste chefer och rekryterar de absolut bästa kandidaterna.
Record metadata

Click to view metadata