Studerar du till sjuksköterska? Välkommen som STUA i NU-sjukvården! [NB this opening has expired]

Occupation: Sjuksköterska, grundutbildad
Employer: NU-sjukvården
Workplace location: Trollhättan, Västra Götalands län, Sverige
Last application date: 2022-11-07
Publication date: 2022-10-15This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 000 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.Är du sjuksköterskestudent och vill få möjlighet att tillämpa dina kunskaper praktiskt? Vill du känna på hur det är att arbeta på sjukhus? Nu har du chansen att arbeta som studentanställd (STUA) hos oss i NU-sjukvården!

Framtidens sjuksköterska
NU-sjukvården kan nu erbjuda dig som sjuksköterskestudent från termin 2 eller 3 möjligheten att kombinera dina studier med ett utvecklande arbete på några av NU-sjukvårdens avdelningar.

Genom att vara studentanställd hos oss får du möjlighet att använda dina teoretiska kunskaper i praktiken. 

STUA (studentanställning) som blivande sjuksköterska
Befattning och arbetsuppgifter kommer baseras på vart i dina studier du befinner dig enligt nedan beskrivningar. Tänk på att arbetsuppgifterna kan variera beroende på avdelning och huruvida du har tidigare erfarenhet som är relevant. Vi ser dock gärna att du efter din bredvidgång kan arbeta cirka 3–4 gånger per månad, och gärna på helger.

Som studentanställd är du timanställd och arbetar i genomsnitt 25% där ditt schema planeras individuellt. Det är viktigt för oss att du har tid för dina heltidsstudier då det är din huvudsysselsättning. Därför kan antalet timmar du arbetar per vecka variera.

För dig som studerar termin 2–3 hösten 2022
Vi erbjuder dig en tjänst som sjukvårdsbiträde där du kommer kunna arbeta med följande
arbetsuppgifter:

- Basal omvårdnad med undersköterska
- Grundläggande sjukhussysslor så som förrådsarbete och köksuppgifter

När du påbörjar termin 4 på sjuksköterskeprogrammet kommer du att kunna arbeta som undersköterska hos oss. Då ingår arbetsuppgifter såsom omvårdnad, provtagningar, såromläggningar, katetersättning med mera.  

När du senare läser termin 5-6 kommer du kunna arbeta som sjuksköterskeassistent. Då ingår arbetsuppgifter såsom att stötta vid omvårdnadsplanering, omvårdnadsdokumentation, venprovtagning med mera.

Vem söker vi?
Vi söker dig som studerar termin 2 eller 3 på sjuksköterskeprogrammet. För att vara aktuell för en studentanställning behöver du studera till sjuksköterska på helfart. Vi ser positivt på om du har möjlighet att arbeta som semestervikarie hos oss sommaren 2023.

Som person är du nyfiken och har ett genuint intresse för sjukvård. Du kommer att arbeta
nära dina kollegor så vi ser att du trivs i att arbeta teambaserat men har även förmågan att arbeta självständigt. Vi ser att du har en god kommunikativ förmåga och ett positivt bemötande. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
Bifoga studieintyg i din ansökan.

Intervjuer är planerade följande datum:

- Torsdag 17 november
- Fredag 18 november 

Start för anställning beräknas till vecka 2 2023. 

Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Linnéa Jumark, HR-specialist, linnea.jumark@vgregion.se 

Välkommen med din ansökan! 

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Record metadata

Click to view metadata