Mättekniker, utsättare sökes [NB this opening has expired]

Occupation: Mättekniker, geologi
Employer: Mälardalens Mätteknik AB
Workplace location: Täby, Stockholms län, Sverige
Last application date: 2022-11-14
Publication date: 2022-10-15

Prerequisites

Work experiences: Mättekniker, geologi;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:Det är många som efterfrågar våra tjänster, så nu letar vi efter fler kollegor.

Jobbet som mätkonsult/mättekniker hos oss är omväxlande och självständigt. Du kommer jobba med olika spännande projekt inom bygg och anläggning.

Utöver att du kommer att få jobba med andra kompetenta, engagerade och erfarna mätkonsulter, så erbjuds du konkurrenskraftig lön med bra förmåner och egen bil.

Som konsult på Mälardalens Mätteknik så har du en egen individuell utvecklingsplan för din professionella utveckling som mättekniker.

Vilka är vi?

Mälardalens Mätteknik AB är ett ungt bolag men med över 20 års erfarenhet och gedigen kunskap och yrkeserfarenhet av mätningsteknik. Våra kunder är i huvudsak större bygg- och entreprenadbolag, men även arkitektbyråer och fastighetsbolag finns bland våra uppdragsgivare.

På sikt vill vi bli branschens mest eftertraktade aktör inom Geodesi och mätningsteknik. Där vi står för kvalitet, precision, engagemang och ansvarstagande!

Rollen som Mättekniker

Som Mättekniker skapar du rätt förutsättningar för projekten genom korrekt mätning och utsättning. I dina arbetsuppgifter ingår även ritningshantering, maskinstyrning och mängdreglering.

Vem är du?

Vi söker dig som är nyexaminerad eller med några års erfarenhet som mätningstekniker eller motsvarande erfarenhet från branschen. Du vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll i ett företag med ambitioner och som vill göra skillnad.

Du har erfarenhet av och/eller grundläggande kunskap i mätteknik med totalstation och GPS. Som person är du van vid och trivs med ett stort personligt ansvar. Du är noggrann, strukturerad, bra på att samarbeta och med en god förmåga att kunna planera och förbereda dina arbetsuppgifter.

Tidvis kommer du att delta i flera projekt samtidigt, därför är det viktigt att du kan arbeta självständigt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av SBG Geo. B-körkort är ett krav.

Välkommen med din ansökan!

Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.


Record metadata

Click to view metadata