Konsultchef till centrala Göteborg! [NB this opening has expired]

Occupation: Personalansvarig
Employer: Aditro Logistics Staffing AB
Workplace location: Göteborg, Västra Götalands län, Sverige
Last application date: 2022-11-13
Publication date: 2022-10-15

Prerequisites

Work experiences: Personalansvarig;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap.

Arbetsuppgifter
Som Business Manager driver och löser du bemanningsuppdrag till Aditro Logistics Staffings kunder. Du har eget ansvar för hela rekryteringsprocessen vilket innebär möte hos kunder för att fastställa kravprofiler, annonsering av tjänst, CV- och kandidaturval, sökningar av kandidater i rekryteringskanaler, intervjuer, presentation av kandidater för kund, referenstagning och avtalsskrivning. I rollen ingår också merförsäljning samt personalansvar med kontinuerlig uppföljning med dina konsulter och kunder. I rollen kommer du rekrytera kandidater och ha personalansvar för konsulter både inom blue-collar och white-collar.

Rollen innebär ett stort fokus på affärsutveckling. Du bearbetar kund- och kandidatrelationer i Göteborg med omnejd och du arbetar nära vår säljavdelning för att delta i införsäljning mot nya kunder. Arbetet är stimulerande och varierande med möjlighet att skapa ett stort kontaktnät i näringslivet. Du ges ett stort eget ansvar och du har goda möjligheter att påverka både din och vår utveckling.

Som Business Manager ansvarar du för en grupp motiverade konsulter vilket du upprätthåller genom ett tydligt och synligt ledarskap. Ansvaret innebär i stort anställning, introduktion, uppföljning och utveckling. Du har inga problem att hantera detta på ett affärsmässigt och lönsamt sätt både för våra kunder och Aditro Logistics.

Din profil
För att trivas i rollen ser vi att du har ett genuint affärsintresse samt är en nyfiken, allmänbildad person som gillar kundkontakt och mötet med människor. Du trivs med att arbeta i en dynamisk miljö med ansvar där du agerar snabbt och strukturerat för att på ett kvalitativt sätt matcha profiler mot behov. Du har en omättlig aptit på att lyckas med det du tar dig an och trivs att arbeta i en kultur som präglas av ambition med tydliga mål där dina resultat är transparenta. Då vi sitter på ett litet och familjärt kontor är de personliga kvalifikationerna väldigt viktiga. Här är vi prestigelösa, stöttar varandra och har nära till skratt.

Det är önskvärt att du:

- har en eftergymnasial utbildning inom HR eller likvärdigt
- har god datorvana
- har goda kunskaper Office-paketet
- har B-körkort
- talar och skriver svenska obehindrat
- har goda kunskaper i engelska i både tal och skrift
- är flexibel, noggrann och engagerad

Dessutom är det meriterande om du:

- har erfarenhet av rekrytering och personaladministration, gärna inom bemannings- & rekryteringsbranschen
- har god systemvana av rekryterings- och HR-system
- har erfarenhet av lager- och logistikbranschen

Tjänsten kommer tillsättas så snart vi funnit rätt kandidat. Vid frågor är du välkommen att kontakta Caroline Krönander på 076-12 872 82. Varmt välkommen in med din ansökan redan idag!

Record metadata

Click to view metadata