IT-Rekryterare [NB this opening has expired]

Occupation: Rekryterare/Rekryteringskonsult
Employer: Hedin Bil
Workplace location: Göteborg, Västra Götalands län, Sverige
Last application date: 2022-11-11
Publication date: 2022-10-15

Prerequisites

Work experiences: Rekryterare/Rekryteringskonsult;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Hedin IT startade rent operationellt 2017 och då med 5 medarbetare. I dag är Hedin IT strax över 100 personer som driver utveckling och förvaltning för Hedin Group.
Hedin IT är koncernens partner gällande samtliga IT relaterade frågor. Support, drift, affärssystem, Web, E-com, BI, CRM med mera drivs av avdelningen. Planen inom den närmsta framtiden är att avdelningen ska växa ytterligare ca 30% för att kunna möta koncernens behov inom IT/Tech.
Till vår HR-avdelning söker vi därmed IT-rekryterare som ska stötta upp i våra rekryteringsprocesser. Vi söker därför en driftig och kommunikativ person som kan se till att vår IT-rekrytering blir framgångsrik.  
Om rollen
I rollen som rekryterare på Hedin Mobility Group arbetar du med att hitta våra framtida medarbetare genom nya och kreativa vägar. För den här rollen är det specifikt inom IT/Tech. Dina huvudsakliga arbetsuppgiftersträckersig från kravprofil och annonsskrivning till att ta den initiala kontakten med kandidater. Du ansvarar för hela rekryteringsprocessen och fram till första arbetsdagen. I rollen ingår också säkerhetsställande av kandidatinflöde. Arbetsuppgifterna har ett tydligt fokus på kartläggning, urval samt övrig administration i rekryteringsprocessen.
Vi förutsätter att du är en van användare av Linkedin både vad gäller content och som rekryteringsverktyg för att hitta talanger.
För att trivas i rollen ser vi att du har god förmåga att kommunicera och har ett engagemang att sträva efter högt uppsatta mål. Du är relationsbyggande och är bra på att sprida företagskultur.
Du kommer att ha en aktiv roll och arbeta tätt med Head of Executive Search & Recruitment och medarbetare på Hedin IT. Placering är på IT-avdelningen på huvudkontoret i Göteborg.
Din profil
Vi ser gärna att du har en examen från beteende-/ personalvetenskap. Meritande är om du har tidigare erfarenhet av rekrytering, gärna inom IT/Tech antingen som konsult eller in house på ett bolag. Vidare är det meritande om du har erfarenheter av arbete inom IT-branschen.
Som person trivs du i att arbeta i ett högt tempo och med högt uppsatta mål. Du tycker om att nätverka och hitta kreativa vägar för att hitta framtidens talanger inom IT/Tech. Du behärskar svenska både i tal och skrift. Framför allt tror vi på att du gillar att arbeta med människor!
Vi erbjuder
Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort och expansivt företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av våra värderingar trygghet, trovärdighet och tillgänglighet. Vi erbjuder ett brett sortiment av förmåner så som förskottssemester, extra föräldralön och ett friskvårdsbidrag för att värna om våra medarbetares hälsa. Läs mer om oss på vår hemsida www.hedinbil.se.
Anställningen är på heltid med sex månaders provanställning.

Välkommenmed din ansökan!
Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag!

Record metadata

Click to view metadata