Redovisningskonsult [NB this opening has expired]

Occupation: Redovisningskonsult
Employer: Wekon Revision AB
Workplace location: Årjäng, Värmlands län, Sverige
Last application date: 2022-11-14
Publication date: 2022-10-15This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Wekon Revision AB är en fullservicebyrå med stort lokalt engagemang. Flera av oss har en bakgrund från en av de stora revisionsbyråerna men sedan februari 2016 är vi en fristående byrå med kontor i Arvika. Våra kunder är främst mindre ägarledda företag i västra Värmland.

För närvarande är vi 15 anställda – auktoriserade revisorer, auktoriserade redovisningskonsulter, revisorsassistenter, redovisningskonsulter och ekonomer som uppfyller våra kunders behov.

Som medlemmar i FAR har vi stort fokus på utveckling och vidareutbildning då vår kompetens och kvalitet är en förutsättning för att kunna leverera våra tjänster med kvalitet och effektivitet.

Vi söker dig som, liksom vi, brinner för redovisning. Är du dessutom nyfiken, hjälpsam och noggrann så är det stor chans att det är dig vi söker. Vi ser gärna att du har förmågan att vara serviceinriktad samtidigt som du har en professionell inställning. Vår erfarenhet är att för att lyckas på en lokal marknad krävs ett lokalt nätverk och vi ser därför en lokal anknytning som en värdefull tillgång.

Som ett led i vårt fortsatta arbete med den lokala marknaden söker vi nu en redovisningskonsult med stationering i Töcksfors.

Redovisningskonsult

I rollen som redovisningskonsult kommer du arbeta med löpande bokföring, avstämningar, bokslutsarbete, upprättande av årsredovisningar, deklarationer samt rådgivning inom redovisning och skatt. Vårt mål på sikt är att du ska bli en fullfjädrad rådgivare inom redovisning och skatt där du har ett helhetsansvar för leveransen av ekonomiservicetjänster till kunden.

Du har gärna en examen med redovisningsinriktning från yrkeshögskola, högskola eller universitet och/eller några års erfarenhet från redovisningsarbete och gärna speciellt bokslutsarbete. Vi ser framför oss att du bor i eller runt Töcksfors med omnejd eller har någon annan lokal anknytning hit. Som person är du van att arbeta självständigt med servicekänsla och engagemang. Du ser möjligheter och drivs av personlig utveckling och vill växa i din roll.

Ansökan

Vi kommer att påbörja urvalsprocessen löpande så skicka in din ansökan direkt med CV, betyg och personligt brev till jobb@wekonrev.se.


Record metadata

Click to view metadata