Sjuksköterska till Luthagens vårdcentral [NB this opening has expired]

Occupation: Sjuksköterska, grundutbildad
Employer: Luthagens vårdcentral
Workplace location: Uppsala, Uppsala län, Sverige
Last application date: 2022-11-07
Publication date: 2022-10-15

Prerequisites

Work experiences: Sjuksköterska, grundutbildad;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Om Luthagens vårdcentral
Luthagens vårdcentral är en mottagning med cirka 30 anställda och cirka 8400 listade patienter. Vårt arbete kännetecknas av korta beslutsvägar, högt engagemang samt en stor vilja att utvecklas och att kunna erbjuda en primärvård av allra högsta kvalitet. Vår målsättning är att alltid ge en trygg och säker vård med hög tillgängligt och det bästa bemötandet. Vi har en bred kompetens med många olika yrkesgrupper som distriktsläkare, distriktssköterska, sjuksköterska, diabetessjuksköterska, astma- och KOL-sjuksköterska, dietist, psykolog, kurator, fysioterapeut/sjukgymnast samt rehabiliteringskoordinator.

Arbetsuppgifter
Som sjuksköterska hos oss ingår du i ett team som stöttar och hjälper varandra. Här arbetar du med sedvanliga mottagningsuppgifter såsom planerad mottagning, till exempel blodtryckskontroll, såromläggning med mera, samt telefonrådgivning och tidsbokning.
Du har också ett nära samarbete med övriga yrkeskategorier på mottagningen.
Det kan komma att finnas möjlighet att arbeta och utvecklas inom annat specialområde alltefter din kompetens och ditt intresse.

Övrig information
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Vi kan erbjuda dig som anställd ett generöst förmånspaket med bland annat hög friskvårdsersättning samt tillgång till att hyra Praktikertjänst semesterbostäder. Vi tillämpar flextid.
Ansökningar behandlas fortlöpande så mejla oss gärna din ansökan med personligt brev och CV så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska eller distriktssköterska, gärna med erfarenhet av primärvård eller mottagningsarbete, men vi välkomnar även dig som är ny i yrket.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är en flexibel lagspelare och uppskattar vårt prestigelösa och tvärprofessionella arbetssätt, samtidigt som du är trygg i din roll och van att jobba självständigt.
Du har lätt att kommunicera och skapa relationer både med patienter och kollegor. Rollen kräver god förmåga till samarbete med skötersketeamet och övriga yrkeskategorier.
Du bidrar gärna med din erfarenhet och kunskap i vårt kontinuerliga arbete att utveckla verksamheten och du är öppen för nya arbetssätt.
Det är viktigt för oss att värna om våra patienter och därför krävs hög servicekänsla, kvalitetsmedvetenhet och professionellt bemötande. Du har goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift. Goda kunskaper i engelska är meriterande.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Record metadata

Click to view metadata