Grundlärare i fritidshem med inriktning idrott och hälsa [NB this opening has expired]

Occupation: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Employer: Sollentuna kommun
Workplace location: Sollentuna, Stockholms län, Sverige
Last application date: 2022-10-28
Publication date: 2022-10-15

Prerequisites

Work experiences: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Vi söker en ny medarbetare till vårt fritidshem på Gillbo-Gröndalsskolan.

Gröndalsskolan i Sollentuna ligger i ett etablerat villaområde med naturen inpå knuten och på promenadavstånd från Rotebros pendeltågsstation. Gröndalsskolan ingår i en större organisation med benämningen Gillbo-Gröndalsskolan.

Vårt fritidshem är uppdelat på Gröndalsskolan, årskurs F-2 och Gillbo skola, årskurs 3-6.

 
Kvalifikationer
Vi söker dig med adekvat högskoleutbildning och du har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i fritidshemmet och ämnet idrott och hälsa.  

Vi arbetar med trygghet genom vårt systematiska antimobbningsprogram Olweus och vi är en certifierad Olweusskola sedan många år. Här arbetar vi i nätverk både inom enheten men även tillsammans med andra skolor och verksamheter i Sollentuna kommun. På skolan och i Sollentuna kommun finns en etablerad delarkultur där kollegor mer än gärna tar hjälp av och delar med sig till varandra, bland annat med hjälp av digital teknik.

Vi förväntar oss att du är en ansvarstagande person som är bra på att samarbeta. Du tycker om att inspirera andra och tar gärna egna initiativ och brinner för fritidshemmets verksamhet.

Du är målinriktad och flexibel och sätter alltid våra elevers behov i första rummet. Du har en god förmåga att anpassa din undervisning och verksamhet så att den når alla dina elever.

Vi söker dig som är övertygad om att alla kan utvecklas och att din undervisning gör skillnad.

Om detta stämmer in på dig så är du varmt välkommen att söka tjänsten! (Vi tar endast emot ansökan via länk.) Vi ber dig att bifoga din lärarlegitimation och din behörighetsförteckning i samband med att du skickar in din ansökan.

 

___________________________

Intervjuer kommer att ske fortlöpande och vi kan komma att tillsätta tjänsten innan ansökningstiden gått ut. Vänta därför inte med din ansökan till oss!

Tjänsten är tillsvidare, 100% från och med 9 januari 2023.

Vi undanber oss samtal från rekryteringsföretag. 

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

 
Varmt välkommen med din ansökan!
Med engagemang växer vi tillsammans – vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor. Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss! 

Record metadata

Click to view metadata