Almia söker sjuksköterska till barnavdelningen i Lund [NB this opening has expired]

Occupation: Barnsköterska
Employer: Almia vårdbemanning
Workplace location: Lund, Skåne län, Sverige
Last application date: 2022-11-16
Publication date: 2022-10-15

Prerequisites

Work experiences: Barnsköterska;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är barnsjuksköterska för uppdrag i Lund.

Om uppdraget:
Tjänsten är på visstid och omfattar arbete på en barnavdelning där nyfödda barn som opererats för missbildning på tarmar eller urinvägar vårdas. Möjlighet finns till arbete på heltid!

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är barnsjuksköterska. Erfarenhet av arbete på barnavdelning samt vana av journalsystemet Melior är önskvärt.

Arbetsuppgifter: 
Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på barnavdelning.

Personliga egenskaper:
Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Du är flexibel, ansvarsfull och ha god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. För att lyckas i rollen ser vi också att du som person är ödmjuk, prestigelös, lyhörd och trygg i dig själv. Du är också en social person som har goda kunskaper i det svenska språket, tilltalas av utmaningar och nya utvecklingsmöjligheter. 

Vi erbjuder dig:
Din egen personliga konsultchef
Karriär- och utvecklingsmöjligheter
Friskvårdsbidrag
Mingelträffar med andra sjuksköterskor
Bra betalt och fördelaktiga förmånspaket
Stort utrymme och frihet att styra över din tillvaro, bland annat flexibel schemaläggning

Om Almia - Familjära, engagerade, professionella
Almia är ett litet, personligt och familjärt bolag som förmedlar vårdjobb över hela Sverige, allt från enstaka arbetspass till uppdrag som sträcker sig över flera år framåt. Vi har ett starkt engagemang för våra anställda och vet att trivsel på arbetsplatsen är en nyckelfaktor för bra resultat. Därför bryr vi oss lite extra om hur du mår och trivs. Hos oss på Almia får du ta del av en kultur med högt i tak där kvalitet och långsiktighet är ledorden i alla våra åtaganden och där varje anställd är unik och får högsta prioritet från oss i form av engagemang, tillhörighet och tillgänglighet. Vi ger dig helt enkelt alla förutsättningar du behöver för att ta hand om andra. 

Om Lund
Lund belägen i Sydvästra Skåne är en charmig levande stad full av kontraster. Det kända universitetet med ett stort antal studenter sätter en härlig prägel på stan. Här finns charmiga kullerstensgator och Lunds vackra domkyrka. Lund ligger även nära flera av Skånes vackraste naturområden. Här finns dessutom mängder av äventyrsbad, mysiga shoppingstråk, matgata, massor av museum och otaliga mat- och dryck upplevelser.

Sista svarsdag:
2022-11-16- Urval görs löpande så tjänsten kan tillsättas innan sista svarsdag. 

https://almiabemanning.se/


Record metadata

Click to view metadata