Projektör [NB this opening has expired]

Occupation: Projekteringsingenjör, bygg och anläggning
Employer: ELTEL NETWORKS INFRANET AB
Workplace location: Västerås, Västmanlands län, Sverige
Last application date: 2022-10-31
Publication date: 2022-10-15This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Vi söker Projektör till Västerås! Är du personen vi söker?

Du erbjuds en intressant och spännande roll som projektör där du arbetar med att planera, projektera och hålla ihop ett flertal olika projekt inom publika nät och andra kundnät.

Dina arbetsuppgifter:

Som projektör har du ansvaret för att projektet genomförs i tid och till budgeterad kostnad. Du leder och motiverar arbetsgruppen i ett projekt.

Du gör kalkyler och följer upp prognoser både vad gäller ekonomi samt arbete, beställa material till projekten, söka tillstånd hos myndigheter och ha tät kontakt med beställare, kunder, underentreprenörer och andra intressenter.

Du har ett ekonomiskt ansvar för projekten med tillhörande rapportering. I vissa situationer agerar du även som säljare av Eltels olika tjänster. Du kommer även att ansvara för att kvalitén på den levererade tjänsten håller de uppsatta mål som är överenskommet med kunden.

Du är spindeln i nätet som organiserar våra teknikers arbetsinsatser mot ett gemensamt mål.

Vem du är:

Vi söker dig med gymnasial utbildning, gärna inom tele/el/mark. Vi ser att du har 3-5 års erfarenhet av projektering/projektledning (gärna inom en entreprenadbransch), vana av att driva egna processer och att arbeta med ekonomiska uppgifter.

Erfarenhet av arbete i Trafikverkets komplexa anläggningar är meriterande, dock ej ett krav.

Meriterande är kunskaper i entreprenadjuridik, BAS-U och BAS-P samt Trafikverkets utbildning BASÄVISTA ”Att vistas i spår”. Du har goda datakunskaper och för rollen krävs att du pratar svenska flytande, samt engelska på bra nivå.

B-körkort är ett krav.

Du tycker om och har lätt för att arbeta med olika typer av människor. Du har förmåga att hantera en hög arbetsbelastning och en känsla för hur du ska driva dina egna processer framåt. När det behövs agerar du snabbt och du är bekväm med att fatta egna beslut och att agera utifrån dessa.

Vi ser gärna att du besitter en stor social kompetens, nyfikenhet och god samarbetsförmåga. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet.

Stationeringsorten är Västerås där du bedriver mestadels av ditt arbete men projekten finns i flera av våra geografier så resor förekommer.

Ansökan och frågor

Välkommen med din ansökan, gärna så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 31 oktober. Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via länken här i annonsen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% där vi tillämpar 6 månaders provanställning. Grund för anställning är godkänd bakgrundskontroll och tillträde sker enligt överenskommelse. Vi eftersträvar mångfald och välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi uppnår detta.

Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef Jonas.Nylin@eltelnetworks.se

..................

Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk.

Vi på Eltel är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Som ledare av utvecklingen inom infranetindustrin söker vi efter engagerade människor som kan bli en del av vårt företag. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som gillar att ta ett samhällsansvar.

Det finns mycket mer att berätta om vår verksamhet. Om du vill lära dig mer om vårt företag och hur det är att jobba hos oss, gå in på vår hemsida www.eltelnetworks.se och vår karriärsida https://jobb.eltelnetworks.se/


Record metadata

Click to view metadata