Resemontör Mast [NB this opening has expired]

Occupation: Ledningsmontör, tele
Employer: ELTEL NETWORKS INFRANET AB
Workplace location: Stockholm, Stockholms län, Sverige
Last application date: 2022-11-11
Publication date: 2022-10-15This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Nu söker vi söker Resemontör Mast

Vårt affärsområde Communication ansvarar för att planera och bygga nya fasta och mobila tele- och datanät. Vi har ett brett erbjudande med högkvalitativa Infranettjänster. Vi finns representerade med lokalkontor i hela landet.

Vi söker masttekniker med erfarenhet av byggnation och underhåll av antennbärare samt installation, driftsättning och felavhjälpning på radioteknisk utrustning. Våra kunder är telekomoperatörer, kommuner, statliga myndigheter och verk.

Dina arbetsuppgifter

Arbetet utförs självständigt ute i fält i arbetslag om 2-4 personer. Arbetet innefattar byggnation och underhåll av master, torn och antennsystem på våra kunders anläggningar i Sverige.

I tjänsten ingår veckovisa resor, vanligen tidig måndag och hemkomst sen torsdag men även längre perioder. Ca 150-200 resdagar per år är normalt. Utlandstjänstgöring förekommer.

Vem är du

Du har 3-årig gymnasieutbildning (el alt teknisk) eller motsvarande kompetens. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, muntligt såväl som skriftligt. Du är van att arbeta självständigt men även tillsammans med andra.

Du är energisk, drivande och resultatorienterad och har ett gott affärsmannaskap.

Svenskt medborgarskap är ett krav då tjänsten är säkerhetsklassad.

Du har B-körkort.

Meriterande

Erfarenhet av byggnation av master, torn samt analoga och digitala radio- och länksystem. Arbetat som elektriker. BE-körkort. Mastintyg och Arbete på Tak, Heta Arbeten samt Rope Access. Lyft och koppling av last.

Förarbevis mobil plattform, terränghjuling och skoter, masthiss Försvarsmakten samt masthiss Teracom.

Ansökan och frågor

Urval och intervjuer kommer ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via vårt rekryteringssystem.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% där vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Grund för anställning är godkänd bakgrunds- och registerkontroll hos Säkerhetspolisen samt erhållet mastintyg med läkarundersökning och medicinska kontroller för arbete på hög höjd.

Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi eftersträvar mångfald och välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi uppnår detta.

Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta Teamchef Karl Tholin, 070-230 43 79.

Välkommen med din ansökan !

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

................................................................................................................................................................

Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk.

Vi på Eltel är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Som ledare av utvecklingen inom infranetindustrin söker vi efter engagerade människor som kan bli en del av vårt företag. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som gillar att ta ett samhällsansvar.

Det finns mycket mer att berätta om vår verksamhet. Om du vill lära dig mer om vårt företag och hur det är att jobba hos oss, gå in på vår hemsida www.eltelnetworks.se och vår karriärsida https://jobb.eltelnetworks.se/


Record metadata

Click to view metadata