Bovärd [NB this opening has expired]

Occupation: Bovärd/Fastighetsvärd/Husvärd
Employer: Willhem AB Publ
Workplace location: Göteborg, Västra Götalands län, Sverige
Last application date: 2022-11-02
Publication date: 2022-10-15This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Willhem söker Bovärd till Göteborg

Är du händig och brinner för att göra det lilla extra för kunden? Trivs du dessutom med att varva ett praktiskt jobb med en del administration? Då är detta tjänsten för dig! Nu söker vi en engagerad och serviceinriktad bovärd till vårt fastighetskontor i Göteborg. Din huvuduppgift som bovärd är att under ledning av förvaltaren ansvara för fastighetsskötseln samt att vårda och utveckla våra relationer med hyresgästerna.

Willhem Göteborg äger och förvaltar idag 3625 lägenheter uppdelat på 4 förvaltningsområden med fastigheter i olika delar av Göteborg. Som bovärd hos Willhem är du den som har ögonen ute i fastigheten och den som står för en stor del av servicen till våra hyresgäster. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att felsöka, reparera och avhjälpa fel som uppstår ute i våra kunders lägenheter. Varvat med problemlösning och praktiskt arbete ute på fältet har tjänsten också administrativa inslag. Du kommer att arbeta i flera olika system som förenklar ärende- och fakturahantering. Du kommer att dokumentera ärenden, beställa reparationer och kontrollera fakturor, vilket underlättas om du känner dig bekväm med att arbeta framför datorn. Ytterst är ditt ansvar att servicen till våra hyresgäster fortsätter att hålla en hög nivå!

I dina arbetsuppgifter ingår:

- skapa och upprätthålla en bra relation till hyresgäster och rapportera hyresgästsynpunkter

- utföra systematisk rondering enligt fastlagt schema

- utföra besiktningar vid av- och inflyttning

- planering och utförande av reparationer och löpande underhåll

- hantera serviceanmälan, klagomål och reklamationer samt att återkoppla till hyresgästen

- beställa och följa upp fastighetsförnödenheter och mindre entreprenadarbete

- utföra tillsyn av ventilations-, värme och elsystem i våra fastigheter

Vem är du?

För att trivas i rollen måste du vara ansvarstagande, självständig och ha en hög servicekänsla. Du får mycket eget ansvar men blir också en del av ett team med härliga kollegor som träffas regelbundet på våra kontor i Göteborg. Vi har full fart när vi jobbar och trivs med att leverera högsta kvalitet till våra hyresgäster!

Utbildning & erfarenhet:

Vi söker dig som har gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot, eller påbyggnad inom, teknik och/eller fastighet. Har du erfarenhet av VVS, lägenhetsbesiktning, SBA (systematiskt brandskyddsarbete), ronderingsarbete eller el är det meriterande. Det är ett stort plus om du har erfarenhet av arbete med kund sedan tidigare. Du bör ha god vana av att arbeta i datasystem och B-körkort är ett krav.

På Willhem arbetar vi aktivt med vår värdegrund som innebär att vi är värdeskapande, affärsmässiga, kundfokuserade, nyskapande och ansvarsfulla. Dessa värderingar ser vi gärna ser att du delar och inspireras av.

Willhems erbjudande

Hos Willhem välkomnas du till ett nyskapande bostadsbolag som kännetecknas av en framåtsträvande och hjälpsam kultur. Du kommer att ingå i ett team med engagerade kollegor där samarbete och trivsel på jobbet står högt i kurs. Vi erbjuder förmåner som friskvårdstimme och ett generöst friskvårdsbidrag, kompetensutveckling och regelbundna trivselaktiviteter.

Ansökan:

Välkommen med din ansökan bestående av CV samt personligt brev senast den 2 november via http://jobb.willhem.se/. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och anställning kan komma att ske innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med att söka!

Har du några frågor om tjänsten ber vi dig kontakta fastighetsförvaltare Catrin Bernsro på telefon 031-788 70 73 eller catrin.bernsro@willhem.se

Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse

Varaktighet/Arbetstid: Heltid, tillsvidare med 6 mån provanställning

Lön: Fast lön

På Willhem jobbar vi för att både hus och människor ska må bra. Som ett av de ledande bostadsbolagen i Sverige är vår vision att skapa hyresbostäder där människor trivs och kan känna sig stolta över sitt boende. Huvudkontoret ligger i Göteborg och drygt 280 personer arbetar idag hos Willhem. Marknadsvärdet på fastigheterna uppgår till 59 miljarder och ägare är Första AP-fonden. Läs mer om oss, vår historia och våra värderingar på story.willhem.se


Record metadata

Click to view metadata