Telefonist till SGDS Växel i Östersund [NB this opening has expired]

Occupation: Växeltelefonist
Employer: SGDS
Workplace location: Östersund, Jämtlands län, Sverige
Last application date: 2022-10-27
Publication date: 2022-10-15This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Nu söker vi en kollega med det där lilla extra som vill jobba med oss i växeln på SGDS gruppen i Östersund. Du kommer jobba på ett rikstäckande och framåtlutat företag där det händer mycket och där innovation är en del av vardagen. Vi är många glada kollegor som bjuder på mycket skratt och personlighet. Detta är ett vikariat på 100% t.o.m. 2023-08-31.

Om företaget

SGDS Gruppen där bland annat Dahl och Optimera ingår är ett handelsbolag vilket innebär att inköp, försäljning och logistik är vår kärnverksamhet. Vi ägs av den franska industrikoncernen Saint-Gobain och har över 100 års branscherfarenhet inom VVS. Vår vision är att vara den ledande värdeskaparen i branschen.

Om rollen

Växeln på SGDS har en central roll i organisationen och genom den passerar varje dag en stor mängd kunder som ska guidas och hjälpas mot rätt avdelning eller specialist. I rollen som telefonist ingår att kunna hjälpa kunderna med lättare frågor och vara en bra representant för företaget. Här går ett fantastiskt kundbemötande och service hand i hand med effektivitet.

Du blir anställd i SGDS Gruppen som är moderbolaget där Dahl och Optimera ingår. På arbetsplatsen i Östersund har vi både Dahlcenterbutik, säljkår och växelverksamheten.

SGDS Gruppen erbjuder

Vi är specialister i samverkan – det gör oss unika på svensk marknad. Vi strävar alltid efter att göra allt lite bättre. Våra medarbetare drivs av att skapa värde för våra kunder och var och en tillsammans strävar efter att upplevas som tillgängliga, tillförlitliga och kompetenta.

Hos oss arbetar personer med varierad ålder och bakgrund som har kul tillsammans. Kulturen är prestigelös och dynamisk där alla bidrar med sin expertis, kompetens och stora engagemang. Att arbeta hos oss innebär variation och möjlighet att få vara en del av det stora bolagets trygghet och stabilitet samtidigt som du upplever effektiviteten och entreprenörsandan av det lilla bolaget.

Några av våra förmåner är Rikskortet, regelbundna hälsokontroller, rabatter i våra butiker samt även rabatter på träningskort, glasögon och linser.

Vill du veta mer?

För frågor om tjänsten vänligen kontakta Niklas Holmberg, Chef växeln och telefoni, 063-161191.

Avslutningsvis

Tjänsten är ett vikariat på 100% med placering i Östersund. Vikariatet sträcker sig t.o.m. 2023-08-31. Startdatumet är 2022-11-01 eller enligt överenskommelse.

Arbetspassen är förlagda under växelns öppettider, vardagar mellan 07.00 - 17.00.

Välkommen med din ansökan senast den 27 oktober 2022. Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!


Record metadata

Click to view metadata