Lagermedarbetare till vårt lager i Strängnäs [NB this opening has expired]

Occupation: Lagerarbetare
Employer: Menigo
Workplace location: Strängnäs, Södermanlands län, Sverige
Last application date: 2022-10-30
Publication date: 2022-10-15This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Har du truckkörkort och erfarenhet av arbete på lager? Vill du vara en del av ett sammansvetsat och engagerat team som tillsammans skapar den bästa logistikorganisationen? Då har vi jobbet för dig!

För denna tjänst krävs varken cv eller personligt brev. Sök enkelt via våra urvalsfrågor nedan.

Din roll

Som lagermedarbetare arbetar du självständigt med att plocka varor utifrån en plocklista via ett headset på vårt moderna centrallager i Strängnäs. Du ansvarar för att varorna våra kunder beställer plockas från lagerhyllorna och packas ihop/lastas på en rullbur för utleverans till kund.

I ditt arbete kommer du jobba med tunga och till viss del otympliga produkter. Förpackningarna som du hanterar kan ex vara en säck potatis, stora mjölförpackningar men också ömtåligare produkter som behöver hanteras varsamt.

Vem är du:

Vad vi erbjuder

På lagret i Strängnäs blir du en del av ett engagerat team som bjuder på värme, humor och god stämning. Vi tycker det är viktigt med ett gott arbetsklimat, där vi visar respekt och hänsyn till varandra. Därför ordnar vi med jämna mellanrum grilluncher för att skapa gemenskap i vår arbetsgrupp.

Hos oss har också du möjlighet att använda vårt eget fullutrustade gym och du få ta del av personalförmåner som exempelvis friskvårdsbidrag, rabatter via Benify samt handla förmånligt hos oss och våra dotterbolag.

I denna rekrytering använder vi oss av MINT-test som skickas ut till dig i samband när du skickat in din ansökan.

Menigo är en av Sveriges mest etablerade matdistributörer, vi ägs av världens ledande foodserviceaktör Sysco – och det är vi mycket stolta över. Vi vill erbjuda våra kunder den bästa samarbetspartnern och tillsammans skapa hållbara måltider genom livets alla skeden.

Logistikorganisationen på Menigo är navet för våra varuleveranser till kund. Från 6 av våra lager däribland Strängnäs går det varje dag leveranser till våra kunder runt om i landet.

Välkommen till oss!


Record metadata

Click to view metadata