Almia söker specialistläkare inom njurmedicin i Örebro [NB this opening has expired]

Occupation: Specialistläkare
Employer: Almia Vårdbemanning
Workplace location: Örebro, Örebro län, Sverige
Last application date: 2022-11-12
Publication date: 2022-10-15

Prerequisites

Work experiences: Specialistläkare;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är specialistläkare inom njurmedicin för uppdrag i Örebro.

Arbetsuppgifter och kvalifikationer:
Sedvanliga arbetsuppgifter för specialistläkare inom njurmedicin. Tidigare erfarenhet av journalsystem IMX är önskvärt.
Stor chans till förlängning!

Personliga egenskaper:
Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Du är flexibel, ansvarsfull och ha god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. För att lyckas i rollen ser vi också att du som person är ödmjuk, prestigelös, lyhörd och trygg i dig själv. Du är också en social person som har goda kunskaper i det svenska språket, tilltalas av utmaningar och nya utvecklingsmöjligheter. 

Vi erbjuder dig:
Din egen personliga konsultchef
Karriär- och utvecklingsmöjligheter
Friskvårdsbidrag
Bra betalt och fördelaktiga förmånspaket
Stort utrymme och frihet att styra över din tillvaro, bland annat flexibel schemaläggning

Om Almia - Familjära, engagerade, professionella
Almia är ett litet, personligt och familjärt bolag som förmedlar vårdjobb över hela Sverige, allt från enstaka arbetspass till uppdrag som sträcker sig över flera år framåt. Vi har ett starkt engagemang för våra anställda och vet att trivsel på arbetsplatsen är en nyckelfaktor för bra resultat. Därför bryr vi oss lite extra om hur du mår och trivs. Hos oss på Almia får du ta del av en kultur med högt i tak där kvalitet och långsiktighet är ledorden i alla våra åtaganden och där varje anställd är unik och får högsta prioritet från oss i form av engagemang, tillhörighet och tillgänglighet. Vi ger dig helt enkelt alla förutsättningar du behöver för att ta hand om andra. 

Om Örebro
Som en av Sveriges största städer, är Örebro en plats med massiv utav aktiviteter och sevärdheter. När du redan befinner dig i staden, varför inte besöka det kända gamla slottet, Vattentornet Svampen, eller ta med familjen till Gustavsvik för lite bad och skoj? Glöm heller inte Stadsparken i Örebro som erbjuder en härlig naturupplevelse, varför den utsågs till Sveriges vackraste park år 2004.

Sista svarsdag:
2022-11-12- Urval görs löpande så tjänsten kan tillsättas innan sista svarsdag. 

https://almiabemanning.se/


Record metadata

Click to view metadata