Almia söker specialistläkare inom BUP i Falun [NB this opening has expired]

Occupation: Specialistläkare
Employer: Almia Vårdbemanning
Workplace location: Falun, Dalarnas län, Sverige
Last application date: 2022-10-29
Publication date: 2022-10-15

Prerequisites

Work experiences: Specialistläkare;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Är du specialistläkare inom BUP och intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund kan vi erbjuda dig ett uppdrag i Falun!

Om uppdraget:
Tjänsten är på heltid och omfattar arbete inom barn- och ungdomspsykiatri. Stor chans till förlängning!

Arbetsuppgifter:
Sedvanliga arbetsuppgifter för specialistläkare inom BUP.

Personliga egenskaper:
Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Du är flexibel, ansvarsfull och ha god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. För att lyckas i rollen ser vi också att du som person är ödmjuk, prestigelös, lyhörd och trygg i dig själv. Du är också en social person som har goda kunskaper i det svenska språket, tilltalas av utmaningar och nya utvecklingsmöjligheter. 

Vi erbjuder dig:
Din egen personliga konsultchef
Karriär- och utvecklingsmöjligheter
Friskvårdsbidrag
Kostnadsfri coaching via Bluecall
Bra betalt och fördelaktiga förmånspaket
Stort utrymme och frihet att styra över din tillvaro, bland annat flexibel schemaläggning

Om Almia Vårdbemanning - Familjära, engagerade, professionella
Almia är ett litet, personligt och familjärt bolag som förmedlar vårdjobb över hela Sverige, allt från enstaka arbetspass till uppdrag som sträcker sig över flera år framåt. Vi har ett starkt engagemang för våra anställda och vet att trivsel på arbetsplatsen är en nyckelfaktor för bra resultat. Därför bryr vi oss lite extra om hur du mår och trivs. Hos oss på Almia får du ta del av en kultur med högt i tak där kvalitet och långsiktighet är ledorden i alla våra åtaganden och där varje anställd är unik och får högsta prioritet från oss i form av engagemang, tillhörighet och tillgänglighet. Vi ger dig helt enkelt alla förutsättningar du behöver för att ta hand om andra. 

Om Falun
Falun bjuder på en mängd aktiviteter som man inte ska missa, här finns något för alla. Vill du koppla av bör du besöka det mysiga badet Bojsen Beach, en plats för både unga och äldre. Falun erbjuder spännande resmål för den som är idrottsintresserad. På vintern är Bjursås Ski Center, en kanon skidanläggning väl värd ett besök. Bjursås har även fantastiska längdspår i Sörskog ca 10 km från slalombackarna. Du får heller inte missa Lugnet, en klassisk skidstadion där bland annat Torgny Mogren tog sitt VM-guld på femmilen 1993.

Sista svarsdag:
2022-10-29- Urval görs löpande så tjänsten kan tillsättas innan sista svarsdag. 

https://almiabemanning.se/


Record metadata

Click to view metadata