Almia söker röntgensjuksköterska till Hudiksvall [NB this opening has expired]

Occupation: Röntgensjuksköterska
Employer: Almia Vårdbemanning
Workplace location: Hudiksvall, Gävleborgs län, Sverige
Last application date: 2022-10-19
Publication date: 2022-10-15

Prerequisites

Work experiences: Röntgensjuksköterska;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är röntgensjuksköterska för uppdrag i Hudiksvall.

Om uppdraget:
Röntgenavdelningen ingår i verksamhetsområdet Bild- och funktionsmedicin som arbetar med diagnostisk radiologi i ändamålsenliga lokaler med modern utrustning. Maskinparken består av 2 MR (båda Siemens 1,5 tesla och en 3 tesla), 2 DT (Aqulion One och en Somatom Definition AS), två konventionella röntgenapparater (multitom RAX och en Ysio), 1 genomlysning/intervention och 2 ultraljud. Avdelningen producerar ca 42 000 diagnostiska undersökningar per år varav hälften är akuta undersökningar. 

Som röntgensjuksköterska arbetar du i en högteknologisk miljö med omvårdnad, bild- och funktionsmedicin, strålningsfysik samt medicin vilka samtliga utgör olika kunskapsdimensioner som förenas i det kliniska yrkesutövandet. 

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är röntgensjuksköterska med minst två års erfarenhet. 

Arbetsuppgifter:
Sedvanliga arbetsuppgifter för röntgensjuksköterska.

Personliga egenskaper:
Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Du är flexibel, ansvarsfull och ha god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. För att lyckas i rollen ser vi också att du som person är ödmjuk, prestigelös, lyhörd och trygg i dig själv. Du är också en social person som har goda kunskaper i det svenska språket, tilltalas av utmaningar och nya utvecklingsmöjligheter. 

Vi erbjuder dig:
Din egen personliga konsultchef
Karriär- och utvecklingsmöjligheter
Friskvårdsbidrag
Mingelträffar med andra sjuksköterskor
Bra betalt och fördelaktiga förmånspaket
Stort utrymme och frihet att styra över din tillvaro, bland annat flexibel schemaläggning

Om Almia - Familjära, engagerade, professionella
Almia är ett litet, personligt och familjärt bolag som förmedlar vårdjobb över hela Sverige, allt från enstaka arbetspass till uppdrag som sträcker sig över flera år framåt. Vi har ett starkt engagemang för våra anställda och vet att trivsel på arbetsplatsen är en nyckelfaktor för bra resultat. Därför bryr vi oss lite extra om hur du mår och trivs. Hos oss på Almia får du ta del av en kultur med högt i tak där kvalitet och långsiktighet är ledorden i alla våra åtaganden och där varje anställd är unik och får högsta prioritet från oss i form av engagemang, tillhörighet och tillgänglighet. Vi ger dig helt enkelt alla förutsättningar du behöver för att ta hand om andra. 

Om Hudiksvall
I över 100 år har folk sagt glada Hudik när de pratar om Hudiksvall och lokalborna menar att de fortfarande gör skäl för namnet. Hit tar du dig med snabbtåg från Stockholm på ca 2,5 timme och Sundsvall samt Gävle ligger inom en timmes restid med tåg. Hudiksvall bjuder bland annat på en otroligt vacker skärgård som består av mer än 100 öar. Här kan du bland annat paddla på sommarhalvåret, besöka Europas näst längsta system av urbergsgrottor, vandra längs sjöar och vattendrag över berg och dalar.

Sista svarsdag:
2022-10-19- Urval görs löpande så tjänsten kan tillsättas innan sista svarsdag. 

https://almiabemanning.se/


Record metadata

Click to view metadata