Extra vid behov på Södermalm [NB this opening has expired]

Occupation: Personlig assistent
Employer: Together Assistans
Workplace location: Stockholm, Stockholms län, Sverige
Last application date: 2022-11-14
Publication date: 2022-10-15This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Nu söker vi personer som både har möjlighet och vill vara extra personal hos oss på vår arbetsplats som ligger centralt på södermalm.

Vi vill gärna att du som söker den här tjänsten bor i närområdet och har lätt att ställa upp med kort varsel.

Vi tror att den här timanställningen passar dig som kanske har ett annat deltidsarbete eller studerar på distans och både vill och kan hoppa in med kort varsel då behov uppstår.

Som person ska du vara lyhörd, noggrann och ha förmåga att samarbeta. Vi ser gärna att du är en positiv man eller kvinna med erfarenhet inom yrkesområdet.

Viktiga delar hos dig:


I arbetsuppgifterna ingår det att vara behjälplig med såväl personlig omvårdnad och delar av hemmet. Det kan vara en fördel om du har erfarenhet inom personlig assistans eller vård och omsorg. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet!

Alla arbetstider förekommer, inklusive vaken natt.

Kompetensutveckling:

Utbildning inom förflyttningsteknik kommer att kunna erbjudas.

Du måste behärska svenska flytande i tal och skrift

Tjänsten kommer att tillsättas omgående.

Om företaget

Together assistans är en arbetsplats där vi är stolta över att få möjlighet att göra skillnad.

varje dag vill vi skapa värde för de människor som väljer att anlita oss. Våra medarbetare har rätt kompetens men också rätt inställning. Alla människor har samma värde - alla människor behövs! så ser vi också som arbetsgivare på de som jobbar hos oss.

Våra medarbetare är motiverade, initiativrika, positiva och ser möjligheter istället för hinder. Vi vet hur man med eget inflytande kan ge, våra kunder och därmed våra medmänniskor, det lilla extra. Det är ofta små detaljer som kan göra stor skillnad.

Som anställd hos oss:

Vi tror att nöjda, glada medarbetare presterar bättre. Därför satsar vi helt enkelt på att du ska trivas hos oss. Både med genomtänkta trivselaktiviteter och med bra avtal.

Vi tillämpar kollektivavtal, med konkurrenskraftiga löner

tjänstepension, utöver den allmänna pensionen.

Vi värnar om din arbetsmiljö där du alltid har möjlighet att komma med förbättringsförslag, erbjuder kontinuerliga kompetensutvecklingar efter dina behov


Record metadata

Click to view metadata