Söker en tandsköterska [NB this opening has expired]

Occupation: Tandsköterska
Employer: Shihabi Dental AB
Workplace location: Helsingborg, Skåne län, Sverige
Last application date: 2022-11-14
Publication date: 2022-10-15This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Shihabi Dental expanderar och öppnar sin andra klinik i Helsingborg snart. Vi som jobbar här är en positiv och lättsam arbetsgrupp med bred kompetens - vi jobbar med allmäntandvård samt med kirurgi och protetik i bred utsträckning. Tandläkare har roligt hos oss såväl som tandsköterskorna då våra behandlingar är breda och så mycket varierande. Vi har börjat också jobba med invisalign och vi ser fram att lära våra sköterskor hur de tar hand om patienter med invisalign, Du som tandsköterska kommer att ta dig till helt annan nivå hos oss. Vårt schema är mycket flexibel, vi kan fixa det så man kan jobba under helgen om man vill, dags- eller kvällspass.

Vi söker dig som är behörig tandsköterska med några års erfarenhet såväl nyexaminerade är välkomna att söka.

Vi söker dig som värdesätter gott samarbete och trivs med att arbeta i grupp. Du ser nyttan i att bidra med det du kan för att driva kliniken framåt. För dig är det en självklarhet att sätta patienten i fokus och du är mån om att vara tillmötesgående i ditt bemötande med såväl patienter som kollegor. Du strävar efter att vara en god medarbetare och vill bidra till trevlig stämning i arbetsgruppen.

Som tandsköterska på kliniken kommer du att arbeta med assistans inom vuxentandvård samt diverse delegerade arbetsuppgifter. Arbetsuppgifterna innebär alla på en allmäntandvårdsklinik, där bland steril- och receptionsarbete.


Låter detta intressant för dig? Sök oss på info@shihabidental.se

Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.


Record metadata

Click to view metadata