Receptionist sökes för konsultuppdrag och omgående start! [NB this opening has expired]

Occupation: Receptionist, telefonist
Employer: Avanzera AB
Workplace location: Stockholm, Stockholms län, Sverige
Last application date: 2022-10-21
Publication date: 2022-10-15

Prerequisites

Work experiences: Receptionist, telefonist;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Vårt uppdrag:
Till en av våra kunder i centrala Stockholm behöver vi en receptionist/ junior Office Manager för start omgående. Då detta är ett konsultuppdrag kommer du att vara anställd via oss på Avanzera och din arbetsplats är ute hos vår kund. Hos oss ska du känna dig trygg med våra anställningsvillkor. Som konsult hos Avanzera har du fast månadslön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning enligt kollektivavtal samt betald semester.


Arbetsuppgifter:
Som receptionist kommer du att få möjligheten till att arbeta i en bred roll. Förutom sedvanligt receptionsarbete såsom att ta emot besökare och besvara inkommande samtal, förbereda lokaler, måltider och material inför möten, beställa kontorsmaterial, hålla ordning i gemensamma lokaler och utrymmen kommer du även att:

- Planera inför och implementera nya policys och rutiner
- Introduktion av ny personal
- Vara kontaktperson för externa kontakter såsom hantverkare, lokalvårdare, hyresvärd m.fl.
- Medverka i planering och utförande av personalevent


Din bakgrund:
Vi söker dig som har minst ett års erfarenhet av rollen som receptionist eller Office Manager och kan börja omgående. Du är en god administratör som tycker om struktur och flöden. Eftersom företaget verkar internationellt samt även har internationella kunder krävs det att du har mycket goda kunskaper i engelska, tal såväl som skrift. Har du även kunskaper i ryska är det mycket meriterande. Goda kunskaper i Officepaketet är också en förutsättning för att lyckas i denna position.

Som person är du ödmjuk, självgående, ser vad som behöver göras och tar egna initiativ. Du drivs av att ge kunderna ett positivt och proffsigt bemötande. Du är prestigelös och har öga för detaljer. Vidare tycker du om att arbeta i ett högt tempo och du har förmågan att prioritera mellan arbetsuppgifter och snabbt omprioritera.


Om oss:
Avanzera grundades 1998. Hos oss får du en personlig konsultchef som är med dig genom hela resan från intervju till uppföljning av uppdraget. Vi lägger stor vikt vid personliga relationer och att vårt samarbete ska bli bra och långsiktigt.

Något som är viktigt för dig som ser dig omkring efter ett nytt jobb är att vi är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag genom Kompetensföretagen vilket innebär att vi har kollektivavtal och försäkringar vilket är en trygghet för dig bland annat genom att du har tjänstepension. En annan trygghet är att vi varit verksamma i mer än 20 år i branschen vilket borgar för att vi arbetar med långsiktiga relationer med både kunder och våra anställda. Vi är det enda bemanningsföretaget som uppmanar alla kunder och anställda att lämna omdömen om oss genom Reco. Här kan du läsa omdömen från våra anställda och våra kunder https://www.reco.se/avanzera-ab. Hoppas att du snart är en av dem som ger oss ett omdöme.

Record metadata

Click to view metadata