Vallentuna Friskola söker timvikarier

Occupation: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Employer: Vallentuna Friskola AB
Workplace location: Vallentuna, Stockholms län, Sverige
Last application date: 2022-12-22
Publication date: 2022-10-15This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Om Vallentuna Friskola

Vallentuna Friskola är en fristående 6-9 skola med ca 250 elever och drygt 30 st anställda. På Vallentuna Friskola har vi höga förväntningar på våra elever. Våra välutbildade och erfarna lärare arbetar för att ge eleverna utbildning av hög kvalitet i en trygg studiemiljö. Vårt gemensamma mål är att alla elever på Vallentuna Friskola tillägnar sig goda kunskaper, känner sig trygga och utvecklas till aktiva, kreativa, kompetenta och ansvarskännande individer. Vi värdesätter högt goda relationer med eleverna, samarbete med vårdnadshavare och arbetar engagerat för att varje elev ska nå så långt det är möjligt.

Vallentuna Friskola erbjuder en utvecklande och spännande arbetsplats där vi gemensamt bedriver ett systematiskt kvalitetsarbete. Sedan läsåret 21/22 arbetar vi med att implementera Olweus-programmet som består av en serie samordnade, forskningsbaserade åtgärder som går ut på att skapa en skolmiljö där eleverna kan lära, trivas och känna sig trygga.

Vi arbetar i skolplattformen Schoolsoft och varje ämne skapar planeringar och uppgifter i Google Classroom. Alla elever har en egen Chromebook.

Till läsåret 22/23 har Vallentuna Friskola flyttat in i nya lokaler på Lars Hårds Väg 20B. Vi ser positivt på flytten till denna skolbyggnad med bl.a. stora, rymliga klassrum, samlade specialsalar och en fantastisk skolgård med närhet till skog med motionsspår.


Om tjänsten

Att vara timvikarie innebär i första hand att vikariera för ordinarie personal vid behov, men det kan också i vissa fall leda till mer fasta resurstimmar eller längre vikariat. Vikariatens längd kan variera och arbetstiden är enligt överenskommelse utifrån verksamhetens behov och dina önskemål. Du bör kunna vikariera med kort varsel samt vid planerad frånvaro.


Kvalifikationer

Som timvikarie hos oss ska du i första hand ha ett genuint intresse för barn och ungdomar. Du har lätt för att skapa goda relationer, är trygg i dig själv, har en positiv människosyn och kan sätta gränser när det behövs. Som person är du engagerad, flexibel, strukturerad, ansvarstagande och har en god samarbetsförmåga. Du har lätt för att följa instruktioner och kan skapa en god och trygg miljö för lärande.

Vi ser gärna att du har utbildning och/eller relevant arbetslivserfarenhet från arbete med barn och ungdomar. För att kunna kommunicera med kollegor och elever behöver du behärska det svenska språket väl i tal och skrift.


Ansökan


Välkommen med din ansökan!


Record metadata

Click to view metadata