Barnskötare/Pedagog med många års erfarenhet sökes [NB this opening has expired]

Occupation: Barnskötare
Employer: Snäckans Montessoriförskola, ek.förening
Workplace location: Malmö, Skåne län, Sverige
Last application date: 2022-11-07
Publication date: 2022-10-15

Prerequisites

Work experiences: Barnskötare;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Förskolan är ett litet föräldrakooperativ i Limhamn, där vi värderar samarbetet med vårdnadshavarna högt.

Arbetsgruppen utgörs av 4 erfarna pedagoger som har en fin sammanhållning, ett rakt kommunikationssätt samt en ambition att utvecklas och att utveckla verksamheten pedagogiskt. Nu letar vi efter ytterligare en barnskötare med flera års erfarenhet för att komplettera gruppen.

Arbetsuppgifter

Tillsammans med resten av arbetslaget utvecklar du den pedagogiska verksamheten, stimulerar barnens utveckling och lärande samt erbjuder barnen en trygg omsorg.

Vi arbetar med läroplanen som grund och montessoripedagogiken som inspiration utifrån varje barns egna förutsättningar. Därför är det lika viktigt att du är väl insatt i läroplanen som att du delar vår värdegrund och syn på det kompetenta barnet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en barnskötarexamen alternativt annan relevant pedagogexamen. Det är ett krav att du arbetat flera år på förskola tidigare och att du har en vilja att utvecklas inom din yrkesroll.

Vi vill gärna att vår nästa medarbetare bidrar med ett lösningsfokuserat och positivt synsätt, samt ett hjärtligt engagemang och en önskan om att utveckla verksamheten för barnens bästa.

Det är även viktigt för oss att du möter såväl barn, som arbetskamrater och vårdnadshavare med empati, respekt och ett professionellt förhållningssätt.

Inför rektryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt, men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.


Record metadata

Click to view metadata