Produktägare & backendutvecklare [NB this opening has expired]

Occupation: Civilingenjör, systemutveckling
Employer: Srenity Solutions AB
Workplace location: Göteborg, Västra Götalands län, Sverige
Last application date: 2022-11-14
Publication date: 2022-10-15

Prerequisites

Work experiences: Civilingenjör, systemutveckling;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Låt oss skapa förändring tillsammans!

Ser du också möjligheterna med digital innovation? Drivs du av att vara med att forma en fastighetsbransch som är under en stor omställning? Tilltalas du av att arbeta med något som är en central del i våra liv och påverkar vår framtid?

Här får du en exklusiv möjlighet att vara en viktig del av utvecklingen för digitala tjänster i fastighetsbranschen. Srenity är en integratör av öppna digitala lösningar för fastigheter - rådgivning, integrationsplattform och mobila applikationer för olika målgrupper. Vi erbjuder fastighetsägare ett plattformsoberoende ekosystem för integrering av digitala tjänster som bidrar till en smartare och hållbar vardag för både förvaltning och slutanvändare.


Vi erbjuder

Som produktägare i vårt team på Srenity så kommer du ha en bred och utvecklande roll, med stor möjlighet att vara med och vidareutveckla vår integrationsplattform med tillhörande produkter och tjänster. Du får förstås en central roll i vårt R&D-team och förväntas utöver att vara produktägare - stötta i lösningsarkitektur och konkret utvecklingsarbete. Du samarbetar nära vår produktchef och kollegorna i utvecklingsteamet och i viss mån också sälj- och leveransteamet, i frågor om målarkitektur, produktutveckling, kundbehov och leveransprojekt. Du förväntas ha stort engagemang i att utveckla effektiva, smarta och snyggt byggda tjänster och funktioner i modern arkitektur.

Vi tror att du trivs i ett engagerat och nyfiket team och gillar när utveckling av gemensam struktur är en del av vardagen. Är du dessutom engagerad och får saker att hända så kommer du att känna dig hemma hos oss!


Var med och utveckla framtidens hållbara och smarta fastigheter

Här får du ett spännande uppdrag, där vi åt våra kunder designar och utvecklar ett smart och hållbart liv i gamla och nya fastigheter. Just nu arbetar vi till exempel med integration av tekniska lösningar i Karlatornet och utveckling av Sernekes boendeapp! Du får ett utmanande arbete med stort eget ansvar och alla möjligheter att påverka de tekniska metoderna och lösningarna.

Hos oss råder en öppen och familjär atmosfär som genomsyras av våra värderingar passion, öppenhet och kompetens. Vi prioriterar god arbetsmiljö, effektiva arbetssätt och värdeskapande arbete. Du kommer starkt att bidra till Srenitys utveckling samtidigt som du har roligt på jobbet! Vi är ett ganska nystartat men sammansvetsat team av personer som jobbar med framtidens integrationsplattform, systemarkitektur och utveckling – Vi siktar på att växa mycket de närmaste åren! Hos oss hjälps alla åt att bygga upp någonting långsiktigt, hållbart och värdeskapande som vi verkligen tror på.


Din profil

För att lyckas i rollen har du flera års utveckling generellt men främst av backend och Golang tillsammans med brinnande intresse för tekniska lösningar och produkter som nu ska implementeras i fastigheter. Vi tror att du utöver konkret utveckling också drivs av mer övergripande ansvar över utveckling och team i olika sammanhang och förstår hur varje beståndsdel i plattformen hänger samman med helheten, integrerade tjänster och målarkitektur. Du är lösningsorienterad, självgående och tycker om att arbeta i team med agila arbetsmetoder.

Som person är du prestigelös och har förmåga att se en sammanhängande helhet utöver djupa detaljer. För att lyckas i ditt uppdrag behöver du vara både strukturerad och metodisk och arbeta tillsammans med andra både inom och utanför IT-området. Du som söker bör ha relevant högskoleexamen, eller motsvarande kunskaper, och flera års erfarenhet.

Vi ser att du som söker har ett genuint intresse för teknik och programmering och har arbetat i liknande roller under ett antal år.


Din kompetens

För att lyckas i rollen tror vi att du har god förståelse för och kunskaper inom:

· Produktägande och agila metoder

· Lösningsarkitektur med inriktning SaaS

· Golang eller motsvarande relevanta språk

· GRPC och värdeskapande API-strategi

· Kubernetes

· AWS/Google/Azure-plattformar

· Relevant högskoleexamen, eller motsvarande förvärvade kunskaper

· Kommunikation på svenska och engelska i såväl tal som skrift

· Meriterande med erfarenheter från IoT- och fastighetstekniska lösningar


Om Srenity

Srenity Solutions grundades mot bakgrund av det enorma behovet i fastighetsbranschen att göra livet enklare genom att få saker i byggnader att fungera tillsammans. Vi erbjuder en produkt och en plattform som hjälper fastighetsägaren att få nöjdare kunder och en mer effektiv förvaltning av beståndet. Bland centrala produkter finns också olika former av integrationstjänster med koppling till plattformen i syfte att knyta samman teknik, gammal som ny, med t.ex. fastighets- och verksamhetssystem. De möjliggör på så vis målgruppsanpassade tjänster och processer för alla fastighetens intressenter, såsom bovärdar, förvaltare och tekniker, men även tredjepartsleverantörer, tjänsteleverantörer och kunder.

Villkor

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Placering: Göteborg

Hur du ansöker

Vi ser fram emot din ansökan snarast då intervjuer kommer att ske löpande!

Är detta uppdrag inte riktigt det du söker men är intresserad av att arbeta på Srenity? Då är du varmt välkommen att skicka ditt CV med en kort beskrivning av vad du vill göra till alexandra.leonkrone@gotagenturen.se

Vi återkopplar om vi har något vi tror matchar din profil och intressen.

Srenity gör aktiva val avseende annonseringsplatser, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter.
Record metadata

Click to view metadata