Livsmedelschef [NB this opening has expired]

Occupation: Avdelningschef, butik
Employer: Pers Arts
Workplace location: Solna, Stockholms län, Sverige
Last application date: 2022-11-15
Publication date: 2022-10-16

Prerequisites

Work experiences: Avdelningschef, butik;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Livsmedelschef, livsmedelsansvarig.

Lilac AB är ett detaljhandelsföretag med fokus på bland annat Persisk/orientalisk livsmedel.

Vi ska öppna vårt första matbutik Pers Market i Solna och behöver därför nu duktig medarbetare. Vi söker nu butiksansvarig till vår livsmedelsbutik Pers Market i Solna.

Rollen som butikschef är bred och innebär att du ansvarar för all daglig drift samt ge kunden en shoppingtur fylld med matinspiration, personlig service och trevligt bemötande.

Dina egenskaper och bakgrund:

Du arbetar och ansvarar självständigt för livsmedelsbutiken. Det är en fördel att du har god kunskap om mathandel samt lätt för att uttrycka dig på svenska både i tal och skrift.

För att lyckas i den här rollen som butiksansvarig hos Pers Market så har du god datorvana och har erfarenhet av praktiskt ledarskap och försäljning inom livsmedel eftersom du kommer att jobba en hel del i vårt webbaserade kassasystem och logistik.

Viktigt för oss är även att du tidigare haft chefsansvar och har vana att vägleda medarbetare, administrera och organisera samt kanske ansvara för inköp, sortimentsutveckling, logistik och lager. Dessutom bör du vara lyhörd och ha en förmåga att driva förändring.

På Pers Market får du en möjlighet att utveckla dina egenskaper som ledare och säljare samtidigt gillar att arbeta med andra människor och är medveten om sitt ansvar.

Arbetsuppgifter:

Som butiksansvarig för Pers Market kommer du att informera, övertala kunder och sälja. Du arbetar aktivt med kampanjplanering och exponeringar som driver försäljning.

Du kommer också att:

- Sköta administration

- Försäljnings-, personal- och resultatansvar

- Leda och utveckla organisationen i livsmedelsbutik

- Kontinuerlig analys av förbättringspotentialen i verksamheten

- Kvalitetssäkra genomförande av kampanjer, säkra varuförsörjning samt säkerställa korrekt exponering.


Record metadata

Click to view metadata