Cafebiträde- och konditoribiträde [NB this opening has expired]

Occupation: Konditoribiträde
Employer: Elvebäcks Bageri & Konditori AB
Workplace location: Östersund, Jämtlands län, Sverige
Last application date: 2022-11-15
Publication date: 2022-10-16

Prerequisites

Languages: Svenska;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Vi behöver utöka vårt team med tre engagerade cafebiträden som gillar att arbeta i ett högt tempo och med service i fokus.

Vi som arbetar hos oss brinner för det vi gör och arbetar med noggrant utvalda råvarorna för att våra produkter ska hålla högsta kvalitet. Alla våra produkter skapar vi från grunden själva i vårt bageri.

i Bageriet bakas hantverksmässiga bröd på surdeg och bullar med riktigt smör och mycket smak. I konditoriet skapar vi klassiska bakverk och tårtor men gärna också med en tvist. I kallskänken gör vi lättare luncher i form av matiga mackor, sallader, smörgåstårtor och mycket mer.

Hos oss finner du ett härligt gäng som dagligen jobbar för att utveckla Elvebäcks tillsammans i så väl produkter, service och team. Vi värdesätter utveckling på alla plan och tycker att det är viktigt att ha roligt tillsammans på jobbet.

Vi söker efter dig som...


Har du tidtagare erfarenhet inom yrket är det ett stort plus.

En av tjänsterna är på deltid 75%, då ska du kunna vara tillgänglig för både jobb vardagar, (passen kan då variera mellan morgon/eftermiddagar) samt helger.

De två andra tjänsterna är vid behov/extra. Då är det mestadels helgjobb men även vardagar kan förekomma. Perfekt för dig som tex. studerar och vill jobba lite extra.

Vi erbjuder dig:


Skicka in din ansökan till elvebacks@gmail.com och märk med "cafebiträde". Intervjuer sker löpande och anställning omgående eller efter överenskommelse.

Vi ser fram emot din ansökan!


Record metadata

Click to view metadata