Vikarier sökes till Hasslegården Vård [NB this opening has expired]

Occupation: Behandlingsassistent/Socialpedagog
Employer: Hasslegården
Workplace location: Mariestad, Västra Götalands län, Sverige
Last application date: 2022-11-06
Publication date: 2022-10-16This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Stockrosen är en koncern som erbjuder kvalificerad vård och boende inom psykiatri, missbruksvård och psykosocialt förändringsarbete. All vård är evidensbaserad och vi följer regelbundet upp våra resultat. Våra verksamheter är Sobera motivations- och avgiftningscenter, Älvstorps Vårdhem, Fogdhyttans Behandlingshem, Kraftaverk, Villa Leva, Hasslegården och Stockrosen Stödboende. Hos Stockrosen erbjuds klienten en komplett vårdkedja vilken skapar möjlighet till nystart och en ny väg framåt. Vi möter och följer upp varje klient där den befinner sig, ett metodiskt arbetssätt säkerställer att varje klient erhåller kvalitativ och individanpassad vård och behandling.

Hasslegården är ett korttids- /särskilt boende som tar emot män och kvinnor mellan 21-70 år med samsjuklighet i form av psykiska funktionsnedsättningar och tidigare missbruk av beroendeframkallande substanser. Hasslegården ligger lantligt beläget strax utanför Mariestad och inrymmer 24 platser där vi erbjuder vård i en lugn och hemlik miljö. På Hasslegården har vi ett strukturerat veckoschema, individuell planering för varje placering samt anordnar aktiviteter utifrån förmåga och önskemål.

Tjänsten

Vi söker engagerade, drivna och positiva vikarier till vår verksamhet. Är du undersköterska, skötare eller behandlingsassistent och vill jobba i en utvecklande och växande verksamhet? Hör då av dig till oss!

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna är varierande och innehåller bl.a. omvårdnad, ADL, medicinhantering, stödjande samtal, olika behandlings- och motivationsinsatser, dokumentation och övriga praktiska göromål. Vi arbetar för en individanpassad behandling och sätter stort värde på struktur och tydlighet för att ge klienten en trygg, stabil, meningsfull och innehållsrik vistelse. För ytterligare beskrivning av arbetsuppgifterna, vänligen ta kontakt med Yvonne Sanfridsson.

Krav & erfarenhet

- Utbildning:

För att vikariera hos oss krävs minst gymnasial utbildning, gärna med relevant inriktning eller motsvarande yrkeskunskaper. Vi ser därför gärna att du som söker är undersköterska, behandlingsassistent, skötare alt. innehar annan utbildning och kompetens som arbetsgivaren finner lämplig för den utannonserade tjänsten.

Meriterande om du tidigare jobbat inom missbruksvård och/eller psykiatrisk vård.

Goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift är ett krav.

Du får gärna ha god datavana samt erfarenhet från dokumentation då det är en del av arbetsuppgifterna. B-körkort är ett krav då det förekommer resor i arbetet.

- Personliga egenskaper:

Vi söker medarbetare med ett stort ansvarstagande, förmåga att möta människan där den befinner sig samt ett öppensinnat och lösningsfokuserat förhållningssätt.

Du har en vilja att arbeta effektivt, flexibelt och strukturerat både självständigt och i team. Du är trygg i dig själv och i din arbetsroll.

Vi rekryterar omsorgsfullt och lägger stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Utdrag från Polisens misstanke- och belastningsregister genomförs vid ev. anställning.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 6/11-2022 till ansokan@hasslegarden.se

Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kan komma att ske löpande. Dina ansökningshandlingar ska innehålla ett uppdaterat CV och ett personligt brev. Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta någon av våra kontaktpersoner:

Anställningsform: Tim vikariat/Intermittent vid behovsanställning

Tjänstgöringsgrad: Vid behov/Timme

Lön: Timlön, individuell lönesättning

Tillträde: Enl. överenskommelse

Kollektivavtal: Kommunal

Referens: Timvikarie

Kontakt:

Yvonne Sanfridsson 0501-203 90 yvonne.sanfridsson@hasslegarden.seRecord metadata

Click to view metadata