Kranbilsförare [NB this opening has expired]

Occupation: Kranbilsförare
Employer: Rix Trade AB, Svenska
Workplace location: Upplands-Bro, Stockholms län, Sverige
Last application date: 2022-11-15
Publication date: 2022-10-16

Prerequisites

Work experiences: Kranbilsförare;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Kranbilschaufför

Om jobbet

Vi söker en förare till en av våra kranbilar. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är kranlyft även med jibb och transport av gods inom framförallt Stockholm/Mälardalen. Även längre resor förekommer ibland med övernattning.

I arbetet ingår lastning och lossning, krankörning, problemlösning, dokumentation och tidrapportering samt enklare fordonsunderhåll så som tvätt av bil och byte av lampor.

Övertid förekommer periodvis. Vi finns i Upplands-Bro. Det är en fördel om du har erfarenhet av liknande arbeten samt god lokalkännedom.

Du måste ha YKB och krankort över 18 ton.

Du ska vara positiv, en problemlösare, tålmodig, flexibel och framförallt serviceinriktad.

Du ska också vara vid god fysisk form för att kunna lasta, lossa och klättra. Vi kör det mesta, men det är mycket större gods så som containers, pooler, bodar och moduler.

Det är med fördel om du bor nära Bro där vi utgår ifrån. Vi ställer höga krav på dig som person och arbetet kräver att du är noggrann, självständig och gillar ett arbete där den ena arbetsdagen inte är den andra lik.

Vi gör löpande urval så om beskrivningen ovan passar in på dig skicka gärna in en ansökan (CV och personligt brev) omedelbart. Vi behandlar endast ansökningar via mail skrivna på svenska.

Märk gärna mailet med "Kranbilschaufför CE-körkort".

Välkommen med din ansökan!


Record metadata

Click to view metadata