Ekonomi Orderhantering kontorsarbete [NB this opening has expired]

Occupation: Produktionsekonom
Employer: Rix Trade AB, Svenska
Workplace location: Upplands-Bro, Stockholms län, Sverige
Last application date: 2022-11-15
Publication date: 2022-10-16This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Hej!

Har du erfarenhet av att arbeta med ekonomi i Fortnox samtidigt som du gillar att ha sociala kontakter och arbeta i en kundnära roll?

Då vill vi gärna höra från dig!

Om företaget

Svenska Rix Trade AB är ett företag som säljer och hyr ut moduler, bodar, byggmaskiner och containers, samt att vi har tre egna kranbilar som vi utför externa uppdrag med.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att vara spindeln i nätet för 5 personer. I rollen som Ekonomi- och Orderadministratör kommer dina arbetsuppgifter bland annat innebära:

Din profil

Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter som inneburit både ekonomi, administration och kundkontakt. Tidigare arbete med ekonomi, order- samt lagerhantering är ett krav.

För att lyckas i rollen ska du vara noggrann, strukturerad och ha ett stort intresse för kundrelationer. Du har en god kommunikativförmåga och är serviceinriktad, detta är viktigt då du kommer ha både interna och externa kontakter, både på svenska och engelska (Lettiska/Estninska/Ryska är meriterande). Vi söker dig som är en självständig problemlösare som arbetar effektivt och fungerar väl i en grupp.

Bolaget har nyligen genomgått ett ekonomisystembyte till Fortnox. Har du arbetat i det programmet är det meriterande.

Framgångsfaktorer

Om oss

Rix Trade AB är ett privatägt företag som funnits i 13 år som ab.

Som anställd hos oss erbjuder vi friskvårdsbidrag och har kollektivavtal vilket medför tjänstepension och försäkringar. För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.rixtrade.se).

Ansökan

START: Enligt överenskommelse

OMFATTNING: Heltid eller enligt överenskommelse

PLACERING: Stockholm, Bro

LÖN: Enligt överenskommelse

KONTAKT: Roland Tillberg 0709-122000.

Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande då tjänsten ska tillsättas inom kort. Har du frågor är du välkommen att kontakta Roland Tillberg 0709-122000.


Record metadata

Click to view metadata