Servicemekaniker sökes till verkstad i Billeberga/ Landskrona OP System AB [NB this opening has expired]

Occupation: Servicetekniker, maskin
Employer: OP System AB
Workplace location: Landskrona, Skåne län, Sverige
Last application date: 2022-11-15
Publication date: 2022-10-16

Prerequisites

Languages: Svenska;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


OP System AB levererar kompletta system för återvinnings- och avfallshantering. Vi omsätter idag drygt 300 MSEK och är cirka 45 anställda i Sverige. Vi arbetar med maskiner från Doppstadt, Sennebogen, Rubble Master, Spaleck och Demarec. Vi har serviceverkstäder i Billeberga och Malmköping .Under första kvartalet av 2023 så kommer vi flytta från våran verkstad i Billeberga till nya lokaler som är under uppbyggnad i landskrona

Vi söker dig som:

* Är servicemedveten och ser möjligheter i vardagen

* Minst 1 års erfarenhet av liknande tjänst

* Har bra driv och initiativförmåga, problemlösare

* Har kunskap och erfarenhet av arbete med lantbruks- och entreprenadmaskiner

* God kunskap i Svenska både i tal och skrift.

* Vill arbeta nära kunden

* Har god kunskap med datorer

* Kan resa med övernattning 0-15 st/år


OP System AB söker en servicemekaniker till vår Verkstad i Billeberga/ Landskrona

Tjänsten innebär service och reparation av entreprenadmaskiner både inom- och utomhus på verkstad och ute hos kund. Arbetet är allt från enklare felsökning till ibland tyngre jobb.


Vi erbjuder:

* Ett fritt och omväxlande arbete med mycket ansvar

* Utvecklingsmöjligheter på företaget som kompetensutveckling och karriärmöjligheter


Företaget OP System AB


OP System AB levererar kompletta maskinsystem för återvinnings- och avfallshantering. Vi omsätter idag drygt 300MSEK och är cirka 50 anställda i Sverige. OP System är marknadsledande inom sitt område med god tillväxt i Sverige men också i Norden där nya systerföretag etablerats de sista åren. Vi arbetar med leverantörer i huvudsak från Tyskland och Österrike som är specialiserade på sitt område och tillsammans passar in bra i vårt kunderbjudande. Vi har serviceverkstäder i Billeberga/Landskrona och Malmköping.


Återvinningsbranschen är en framtidsbransch där nya sätt utvecklas om hur vi bättre kan återvinna material. OP System arbetar inom denna framtidsbransch och är ständigt i utveckling om förbättrad materialåtervinning vilket ger en bättre miljö för dig och kommande generationer. Företaget ingår i koncernen OP Gruppen AB.


Medarbetarna är OP Systems viktigaste resurs och tillsammans värnar vi om en hög trivsel på arbetsplatsen och ett gott ledarskap. Kulturen på arbetsplatsen präglas av en god gemenskap med en familjär anda. Medarbetarna är OP Systems viktigaste resurs och tillsammans värnar man om en hög trivsel på arbetsplatsen och ett gott ledarskap. OP´s varumärke står för hög kvalitet och service och vi förutsätter att detta är självklart för dig.


Record metadata

Click to view metadata