Pysslingen förskolor Mälarhöjdsparken Fruängen söker barnskötare [NB this opening has expired]

Occupation: Barnskötare
Employer: AcadeMedia Support
Workplace location: Stockholm, Stockholms län, Sverige
Last application date: 2022-10-30
Publication date: 2022-10-16

Prerequisites

Work experiences: Barnskötare;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Pysslingen Förskolor Mälarhöjdsparken söker barnskötare
Som barnskötare inom Pysslingen Förskolor är du med och förverkligar vårt erbjudande ”En trygg och stimulerande värld full av möjligheter” mot såväl barn och vårdnadshavare som medarbetare.

Om rollen
Vi söker dig som tillsammans med oss vill vara med och fortsätta göra vår förskola ännu bättre! På vår förskola har vi höga ambitioner för våra barns lärande och utveckling och vårt arbete präglas av ett högt engagemang. Genom gemensamma kollegiala reflektioner möter vi varandras tankar och växer i vår profession. För oss är det viktigt att du som vill arbeta som barnskötare hos oss känner nyfikenhet inför ditt uppdrag. En dag på förskolan är fylld av olika möten mellan barn och pedagoger. Varje möte är betydelsefullt och en del av barnets trygghet, utveckling och lärande. Vi vill därför ta tillvara detta för att göra förskolan trygg, lärorik och lustfylld för alla. Du är en barnskötare som är bra på detta. Du får barn att känna glädje i att göra framsteg och övervinna svårigheter. Du har förmågan att se hur barn kan lära sig i alla vardagssituationer och genom lek och fantasi utmana dem där de befinner sig.

Området leds av en rektor tillsammans med en biträdande rektor, en kvalitetsledare, en ateljérista och en intendent.

Vi har en stor gård som inbjuder till rörelse, lek och utforskande och i vårt närområde finns skog och parker. Bra kommunikation med närhet till buss och tunnelbana.

Kvalifikationer

Du ska ha en gymnasieutbildning inom omvårdnadsprogrammet, barn och ungdom eller annan utbildning som bedöms likvärdig av arbetsgivaren. Du ska vara van att vid ett projekterande arbetssätt, vara igång med didaktiska tankar kring hur undervisning och lärandet på bästa vis kan ske. Vara van vid att använda dig av pedagogisk dokumentation för att veta hur du kan utveckla barnens lärande vidare. Du har god kunskap i det svenska språket både i tal och skrift.
Vi kommer att lägga stor vikt vid de personliga egenskaperna.

Som person är du engagerad, flexibel och ansvarstagande. Du har ett tydligt barnfokus och du har en positiv attityd till ditt arbete och ditt arbetslag såväl som till hela förskolan och enheten. Du samverkar med barn, kollegor och föräldrar på ett lyhört och smidigt sätt och lyssnar, kommunicerar samt hanterar konflikter på ett konstruktivt sätt. Du handlar i enlighet med fattade beslut, läroplanen, mål, policys och riktlinjer.

Vårt medarbetarerbjudande
Vi erbjuder dig en varierande och stimulerande roll med många kontaktytor, bra villkor och förmåner och en stark gemenskap. Nyfiken på att veta mer om vårt medarbetarerbjudande?

https://jobb.forskola.pysslingen.se/

Anställningsform
Tjänsten är tillsvidare med inledande provanställning på 6 månader.
Omfattning 85-100%.
Tillträdesdag sker i överenskommelse med medarbetaren. Vi kommer att påbörja urvalsprocessen relativt omgående så skicka gärna in din ansökan redan idag. Tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag. Har du frågor angående tjänsten så är du välkommen att kontakta; Rektor Jeanette Nord Tel. 076 125 76 54 jeanette.nord@pysslingen.se

Ansökan
Tycker du att det låter intressant? Vi vill gärna komma i kontakt med dig!
Ansök via länken nedan och bifoga ditt CV och personliga brev. Inom förskolan måste du enligt lag (2000:873) visa upp ett utdrag från belastningsregistret. Beställningsblanketten hämtar du på https://polisen.se/. Beställ i god tid då det vanligtvis tar minst 14 dagar att få utdraget hemskickat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Record metadata

Click to view metadata