Vittra Vallentuna söker Fritidsledare

Occupation: Fritidsledare
Employer: Vittra
Workplace location: Vallentuna, Stockholms län, Sverige
Last application date: 2022-11-30
Publication date: 2022-10-16

Prerequisites

Work experiences: Fritidsledare;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Vittraskolorna, ett av Sveriges ledande friskoleföretag med 24 för- och grundskolor runt om i landet. Tillsammans ansvarar vi för cirka 8000 barn och elever och har cirka 1000 medarbetare. Vi startade vår första skola 1993 och ingår sedan 2008 i AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag.

På Vittra är vårt mål att varje barn ska bli medveten om sig själv och världen omkring oss. Vi förbereder dem med kunskap och mod för att de ska känna att de kan vara med och påverka samhället till det bättre.

Vittra Vallentuna söker nu dig som vill förstärka vårt fritidshem.

Detta söker vi:

Är du Fritidsledare som drivs av att skapa en meningsfull fritid för barn och unga? Som vet hur viktigt det är och som har kompetens att klara uppdraget? Nu söker vi dig som vill förstärka vårt Fritidshem på Vittra Vallentuna.

Du är skicklig på att se elevernas behov och förändra ditt förhållningssätt, bemötande samt arbetsmetoder för att skapa bästa förutsättning för varje elev.

Du trivs med att arbeta tillsammans med andra och skapa lustfyllda aktiviteter och undervisning på fritidshemmet alltid med barnen i fokus.

Du har en fallenhet för att skapa tillitsfulla relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. En nära samverkan och god kommunikation med vårdnadshavare är en viktig del i att skapa trygghet, då vårt Fritids är ansiktet utåt.

I Vittra tillhör du ett arbetslag och därför är det viktigt att du är intresserad av delta i och bidra till ett kollegialt lärande.

Vi erbjuder:

Vittra Vallentuna är en för- och grundskola med ca 65 barn på förskolan och ca 500 elever i F-9. Vårt fritidshem är indelat i fyra avdelningar och tillsammans bildar alla medarbetare på fritidshemmet ett arbetslag som leds av Biträdande Rektor. Vår skola ligger i natursköna Vallentuna, beläget i direkt anslutning till Roslagsbanan med goda kommunikationer. Skolgården har under detta läsår upprustats med ny lekställning och Multiarena med konstgräs.

Vi har höga förväntningar på oss själva och vårt gemensamma arbete som grundar sig på kollegialt lärande och barnens individuella behov. Tillsammans bygger vi en trygg och utmanande miljö där alla ska få utvecklas, barn som vuxna.

Vittra Vallentuna är en skola med hög måluppfyllelse bland våra elever och hög nöjdhet bland medarbetare, elever och föräldrar. 2016 erhöll vår skola SIQ utmärkelse En Bättre Skola och hösten 2020 blev vi utsedda till en av Världens 100 bästa skolor, då vi fick möjlighet att dela med oss av vårt arbetssätt om skolutveckling och kvalitet.

Övrigt

Vi söker en fritidsledare till vårt arbetslag Fritids. Anställningsform är timanställning, visstid 6 månader till att börja med. Med möjlighet till förlängning. Omfattning 100 %. Tillträde 9 januari 2023 eller tidigare.

Vittra har Kollektivavtal med Lärarförbundet, Lärarnas Riksförbund, Vision samt Kommunal vilket bland annat innebär tjänstepension enligt ITP-planen samt försäkringar. Pedagogisk lunch tillsammans med våra elever varje dag.

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Sista ansökningsdagen är 30 november 2022. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Biträdande Rektor: Kenny Kvarnström, kenny.kvarnstrom@vittra.se

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Record metadata

Click to view metadata