Projektledare Kyla Teknisk Fastighetsservice [NB this opening has expired]

Occupation: Projektledare, bygg och anläggning
Employer: Teknisk Fastighetsservice i Norrland AB
Workplace location: Luleå, Norrbottens län, Sverige
Last application date: 2022-11-15
Publication date: 2022-10-16This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Projektledare Kyla till Teknisk Fastighetsservice

Har du teknisk bakgrund och tidigare erfarenhet av projektledning och vill arbeta i en engagerad och utvecklande miljö?

Om Teknisk Fastighetsservice

Teknisk Fastighetsservice, TFS, är ett Norrlandsbaserat företag som sköter underhåll och utveckling av fastigheter hos kunder som är fastighetsägare och nyttjare inom industri, offentlig och kommersiell verksamhet. Företaget är verksamt inom service och förebyggande underhåll inom fastighetstekniska installationer för ventilation, värme, kyla, el och automation. Verksamheten är belägen i Norrland med kontor på 16 orter från Gävle i söder till Luleå i norr och med huvudkontor i Sundsvall. Teknisk Fastighetsservice ingår i koncernen Fenix Holding AB med mer än 330 medarbetare, varav ca 210 är anställda i TFS.

Om tjänsten

I rollen som projektledare kommer du att planera, leda och fördela arbeten inom underhåll och installationer för kyla, men även projektering inom värme och ventilation kan förekomma. Du kommer driva flera mindre projekt parallellt och har ansvar för hela projektgången, från start, implementering till avslut. Som projektledare har du helhetsansvar över bland annat budget och tidsplan och du är den samordnande funktionen som ser till att teamet levererar planenligt. Du följer projektets utveckling, koordinerar aktiviteter och hanterar proaktivt möjligheter och risker. Vidare driver du frågor mot kund gällande förändringar i projektet med utgångspunkt från erhållet underlag så som t.ex. ritningar och beskrivningar, och beräknar och fastställer material- och arbetskostnader. Du kommer att ha projektuppföljning och tillsammans med Platschef och Controller utföra ekonomisk uppföljning av service-, avtals- och installationsuppdrag.

Kvalifikationer

· Relevant eftergymnasial utbildning inom teknik (tex kyltekniker, fastighetsingenjör, energiingenjör).

· Kunskaper inom kyla, men även värme, el och/eller styr- och reglerteknik är meriterande.

· Erfarenhet inom projektledning inom området kyla och vana av att driva flertalet projekt samt arbeta med ekonomisk uppföljning.

· God datorvana och goda kunskaper i Office-paketet

· Du behöver ha goda kunskaper i svenska, i såväl tal som skrift.

· B- körkort är ett krav

Vi tror att du som söker har ett stort teknikintresse, är trygg och har självförtroende i kontakten med nya människor. Dessutom är du öppen för förändring och anpassar dig lätt till nya förutsättningar. Du är strukturerad i ditt arbetssätt och driver dina processer självständigt med en god förmåga att fatta egna beslut. Vi tror vidare att du trivs med att arbeta i ett klimat med högt tempo och att du har en utvecklad problemlösningsförmåga i kombination med en lösningsfokuserad inställning.


Övrig information

Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Anställning: Tillsvidare

Ort: Luleå

Sista ansökningsdag: 2022-11-15

Kontakt: Christer Lundstedt, 070-540 50 55

Skicka din ansökan till catarina.sjobom@tfservice.se

Märk ansökan med Projektledare Luleå.


Record metadata

Click to view metadata