Servicekoordinator [NB this opening has expired]

Occupation: Underhållsplanerare
Employer: KAESER KOMPRESSORER AB
Workplace location: Täby, Stockholms län, Sverige
Last application date: 2022-11-30
Publication date: 2022-10-16This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Vi söker dig som tidigare arbetat med serviceplanering och administrerat projekt- och servicejobb och nu vill ta steget in i en ny spännande miljö.

Som Servicekoordinator hos KAESER ansvarar du för en servicegrupp med fälttekniker. Du arbetar brett med serviceflödet vilket innefattar planering och koordinering av fältteknikernas schema, administration av arbetsrapporter samt uppföljning.

Vår huvuduppgift i servicegruppen du ska leda är att utföra förebyggande service, felsöka, reparera, installera och driftsätta kompressorer. Uppdraget innefattar även viss administration av service och installationsuppdrag.

Vi erbjuder dig ett mycket intressant arbete inom KAESER Kompressorer i ett rikstäckande team där vi har kul tillsammans.

Dina kunskaper och erfarenheter:

Du är serviceinriktad person med sinne för ordning och reda. Vi ser även att du har goda IT-kunskaper, tidigare erfarenheter i affärssystemen SAP och CRM är meriterande. Du har arbetat självständigt och gentemot egen servicegrupp och direktkontakt med kund, är van att hantera snabba och ibland stressade situationer.

Du får utbildning av oss i de arbetssätt och affärssystem vi arbetar med. Vi kräver goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, då vi dagligen kommunicerar med våra kunder.

Dina personliga egenskaper:

Som person trivs du med att arbeta som spindeln i nätet och har en förmåga att på ett noggrant och strukturerat sätt ta ansvar och lösa uppgiften. Du är ordningsam och flexibel samt tycker om att ha kundkontakter.


Record metadata

Click to view metadata