Inköpare av konsulttjänster till Stockholm! [NB this opening has expired]

Occupation: Inköpare
Employer: Incopia Sverige AB
Workplace location: Stockholm, Stockholms län, Sverige
Last application date: 2023-04-04
Publication date: 2022-10-16

Prerequisites

Work experiences: Inköpare;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


På kunds begäran är vi på Incopia i behov av en Inköpare för inköp av IT-konsulttjänster. Hos kunden som är ett Sveriges största varumärken inom retail kan du titulera dig Commercial Specialist in Business Tech Consultant Procurement within the Commercial function.

Följande kompetenser ger dig goda möjligheter att lyckas i rollen:
Inköpsarbete av konsulttjänster, arbete som konsultmäklare/sourcing partner, inköp av IT-tjänster, administration, leverantörsrelationer, förhandling och avtalshantering.

Rollen som Commercial Specialist:

Du blir en del av ett mindre team i en organisation som ständigt förändras. Teamets huvudansvar är att arbeta med inköp av extern expertis från kundens leverantörer, hantering av avtal och förhandling. Här är samarbete nyckelordet och man levererar alltid som ett lag.

Administration av konsultinköpen är en stor del av ditt arbete. Det gäller att du är strukturerad då man parallellt arbetar i flertalet affärssystem.
Arbetet kommer att starta som operativt och successivt trappas upp till en mer komplex och strategisk roll.Främsta arbetsuppgifter:

- Konsultinköp
- Inköpsadministration
- Förhandlingar
- Leverantörsrelationer


Krav för rollen:

- Inköpserfarenhet
- Administrativ styrka
- Förhandlingserfarenhet
- MS Office 365
- Svenska och Engelska - Flytande i tal och skrift.


Meriterande:

- ServiceNow erfarenhet
- Affärsjuridik erfarenhet
- Konsultinköp erfarenhet
Plats: Stockholm, Onsite 3-5 dagar i veckan.

Uppdrag: Vikariat, 1 årIncopia erbjuder

Vi erbjuder dig en arbetsplats med högt fokus på människor, möjligheter och teknik. En arbetsgivare som erbjuder intressanta och utmanande projekt och uppdrag till sina anställda. Incopia är ett kundorienterat konsultföretag som lockar erfarna och skickliga medarbetare.

Incopia är ett konsultföretag med expertis inom supply chain och inköp. Vi hjälper företagen i Norden att reducera kostnader och öka värdet i kundens leveranskedja.

Vårt branschfokus är dels traditionell industri såsom processindustri, fordon- marin- och tillverkningsindustri men även inom områden som transport, logistik, livsmedel och konsumentvaror.

Record metadata

Click to view metadata