Almia söker specialistläkare inom klinisk fysiologi till Sundsvall [NB this opening has expired]

Occupation: Specialistläkare
Employer: Almia Vårdbemanning
Workplace location: Sundsvall, Västernorrlands län, Sverige
Last application date: 2022-11-13
Publication date: 2022-10-16

Prerequisites

Work experiences: Specialistläkare;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Är du specialistläkare inom klinisk fysiologi/ kardiologi och intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund kan vi erbjuda dig ett uppdrag i Sundsvall!

Arbetsuppgifter:
Sedvanliga arbetsuppgifter för specialistläkare inom klinisk fysiologi/ kardiologi.

Personliga egenskaper:
Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Du är flexibel, ansvarsfull och ha god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. För att lyckas i rollen ser vi också att du som person är ödmjuk, prestigelös, lyhörd och trygg i dig själv. Du är också en social person som har goda kunskaper i det svenska språket, tilltalas av utmaningar och nya utvecklingsmöjligheter. 

Vi erbjuder dig:
Din egen personliga konsultchef
Karriär- och utvecklingsmöjligheter
Friskvårdsbidrag
Bra betalt och fördelaktiga förmånspaket
Stort utrymme och frihet att styra över din tillvaro, bland annat flexibel schemaläggning

Om Almia - Familjära, engagerade, professionella
Almia är ett litet, personligt och familjärt bolag som förmedlar vårdjobb över hela Sverige, allt från enstaka arbetspass till uppdrag som sträcker sig över flera år framåt. Vi har ett starkt engagemang för våra anställda och vet att trivsel på arbetsplatsen är en nyckelfaktor för bra resultat. Därför bryr vi oss lite extra om hur du mår och trivs. Hos oss på Almia får du ta del av en kultur med högt i tak där kvalitet och långsiktighet är ledorden i alla våra åtaganden och där varje anställd är unik och får högsta prioritet från oss i form av engagemang, tillhörighet och tillgänglighet. Vi ger dig helt enkelt alla förutsättningar du behöver för att ta hand om andra. 

Om Sundsvall
Sundsvall är Norrlands tredje största tätort och har cirka 100 000 invånare. Här bubblar det av  caféer, restauranger, shopping och konstupplevelser men också vackra naturupplevelser. Här kan du till exempel vandra upp på Norra Berget och njuta av en makalös utsikt, besöka Gustav Adolfs kyrka, shoppa, fika på någon av de mysiga caféerna, klättra klättervägg på äventyrsbad eller besöka upplevelsecentret Science Center med barnen.

Sista svarsdag:
2022-11-13- Urval görs löpande så tjänsten kan tillsättas innan sista svarsdag. 

https://almiabemanning.se/


Record metadata

Click to view metadata