Almia söker specialistläkare inom anestesi i Lycksele [NB this opening has expired]

Occupation: Specialistläkare
Employer: Almia Vårdbemanning
Workplace location: Lycksele, Västerbottens län, Sverige
Last application date: 2022-10-30
Publication date: 2022-10-16

Prerequisites

Work experiences: Specialistläkare;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är specialistläkare inom anestesi för uppdrag i Lycksele.

Om uppdraget:
Uppdraget är på visstid och innefattar arbete som narkosläkare på en operations- och intensivvårdsavdelning. Möjlighet finns till arbete på heltid!

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är specialistläkare inom anestesi och intensivvård med bakjourskompetens. Vana att arbeta i journalsystem NCS cross, Orbit och/ eller Metavision är meriterande.

Arbetsuppgifter:
Sedvanliga arbetsuppgifter för specialistläkare inom anestesi och intensivvård. 

Personliga egenskaper:
Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Du är flexibel, ansvarsfull och ha god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. För att lyckas i rollen ser vi också att du som person är ödmjuk, prestigelös, lyhörd och trygg i dig själv. Du är också en social person som har goda kunskaper i det svenska språket, tilltalas av utmaningar och nya utvecklingsmöjligheter. 

Vi erbjuder dig:
Din egen personliga konsultchef
Karriär- och utvecklingsmöjligheter
Friskvårdsbidrag
Bra betalt och fördelaktiga förmånspaket
Stort utrymme och frihet att styra över din tillvaro, bland annat flexibel schemaläggning

Om Almia - Familjära, engagerade, professionella
Almia är ett litet, personligt och familjärt bolag som förmedlar vårdjobb över hela Sverige, allt från enstaka arbetspass till uppdrag som sträcker sig över flera år framåt. Vi har ett starkt engagemang för våra anställda och vet att trivsel på arbetsplatsen är en nyckelfaktor för bra resultat. Därför bryr vi oss lite extra om hur du mår och trivs. Hos oss på Almia får du ta del av en kultur med högt i tak där kvalitet och långsiktighet är ledorden i alla våra åtaganden och där varje anställd är unik och får högsta prioritet från oss i form av engagemang, tillhörighet och tillgänglighet. Vi ger dig helt enkelt alla förutsättningar du behöver för att ta hand om andra. 

Om Lycksele
Vill du ha nära till naturen med vandringsleder, fiske och jakt, då har du hittat helt rätt, Lycksele bjuder på allt det och lite till. Lycksele bjuder även på ett mycket rikt föreningsliv och detta tack vare alla ledare som lägger ner sin själ i idrotten. Idrottens kraft är något som präglar Lycksele som stad och tack vare detta finns det många sportevenemang att delta på. Utöver detta bjuder Lycksele på Sveriges nordligaste djurpark och Sveriges största och enda helårsöppna skogsmuseum.

Sista svarsdag:
2022-10-30- Urval görs löpande så tjänsten kan tillsättas innan sista svarsdag. 

https://almiabemanning.se/


Record metadata

Click to view metadata