Erfaren redovisningskonsult [NB this opening has expired]

Occupation: Redovisningskonsult
Employer: Sve&Co Ekonomi AB
Workplace location: Tyresö, Stockholms län, Sverige
Last application date: 2022-11-15
Publication date: 2022-10-16

Prerequisites

Work experiences: Redovisningskonsult;
Languages: Svenska;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Som redovisningskonsult kommer du att arbeta med löpande redovisning, löneadministration, månadsavstämningar, bokslut samt deklarationer. Du kommer upprätta månadsrapporter och ha en löpande kontakt med dina kunder. Du har en hög känsla för kvalitet och professionellt bemötande och strävar efter att leverera en hög kundservice.

Du kommer att ha egna kunder som du ansvarar för och det är viktigt att du är trygg i din roll och kan agera självständigt. Arbetet sker normalt på kontoret men arbete ute hos kund förekommer. Möjlighet att kombinera arbete på kontoret med distansarbete kan erbjudas. Tjänsten är på heltid och har start så snart vi hittar rätt kandidat.

Om dig

Du har en eftergymnasial utbildning i ekonomi med inriktning mot redovisning. Du är auktoriserad redovisningskonsult, eller har den teoretiska bakgrunden för att kunna bli det. Vi ser gärna att du har arbetat med redovisning i åtminstone 4 år och då med allt från löpande redovisning till bokslut, årsredovisningar och deklarationer. Det är meriterande om din erfarenhet kommer från en redovisningsbyrå. Då rollen innebär mycket kontakt med kunder är det viktigt att du kan uttrycka dig väl i svenska och engelska i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Som person har du ett tydligt kundfokus samtidigt som du förstår vikten av integritet i din yrkesroll. Du trivs i en roll präglad av många kontaktytor där fokus är att skapa och bibehålla långsiktiga goda kundrelationer. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av ett digitalt arbetssätt.

Huvudsakliga programvaror: Fortnox och Visma.

Skallkrav:

- 3 års erfarenhet som redovisningskonsult

- Arbetat med hela redovisningskedjan inkl. årsredovisningar på K2-nivå

- Arbetat med löner

Meriterande

- Auktoriserad Redovisningskonsult

- Kunskap i K3

- Erfarenhet av årsredovisningar i bostadsrättsföreningar


Om Sve&Co Ekonomi AB

Sve&Co Ekonomi AB är en redovisningsbyrå med 5 anställda som funnits i Tyresö sedan 2014. Vi erbjuder ett brett spektrum av tjänster inom redovisning och ekonomi. Samtidigt som vi omfamnar den digitala utvecklingen i vår bransch så är vi övertygade om att den personliga relationen till våra klienter är viktigare än någonsin. Vi arbetar främst med mindre till mellanstora ägarledda bolag där vår kompetens inom affärsrådgivning kan komma till allra störst användning.


Record metadata

Click to view metadata